Jump to content



Καποια βοηθεια...


siemos

Recommended Posts

Εχω εγκατεστημενο το Hardware sensors monitor και εχω το παρακατω προβλημα.Οταν παιζω παιχνιδια(counter,warcraft klp)ξαφνικα ανεβαινει η τιμη απο το aux sta 1.70V κατα τις ενδειξεις του προγραμματος.Γινεται κοκκινο που δηλωνει μεγαλη τιμη.Αυτο που μου εκανε στη διαρκεια του παιχνιδιου κλεινει ξαφνικα την οθονη ενω το παιχνιδι παιζει κανονικα ομως και μετα απο 10 sec επανερχεται.Λετε να ειναι προβλημα της καρτας γραφικων(6800 Ultra) η απο το τροφοδοτικο η τελοσπαντων κατι αλλο?Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα κάνε απεγκατάσταση το πρόγραμμα που λες και δες αμα το κάνει πάλι. Αν το κάνει πάλι αν και δεν το ξέρω το πρόγραμμα δες μπας και έχει ανώτερες τιμές για θερμοκρασία, δηλαδή αν ορίζεις να μπαίνει σε standbye το σύστημα αν πιάσει συγκεκριμένη θερμοκρασία κτλ. :108:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.