Jump to content



Αν μπορεί κπ ας βοηθήσει


john5kilkis

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους .Το σύστημά μου είναι αυτό της υπογραφής και έχω την εξής απορία : Σκέφτομαι την αλλαγή της φχ5200 που απορώ πως την έχω εδώ και 2 χρόνια.Η κατάσταση έχει γίνει πια απελπιστική. Λέω να πάρω μια 6800gs agp σε τιμή περίπου 220-40Ε αλλά και αλλαγή της μνήμης απο 2χ256 σε 2χ512 μόνο που

η μητρική μου έχει 2 σλοτς για μνήμες (οι οποίες μνήμες είναι και διαφ.μάρκας και δε δουλεύουν σε dual channel !).Από την άλλη σκέφτομαι να πάρω αυτή μητρική http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1033&Nav_Section_Id=1032&Catalog_Id=1&Product_Id=284206&Merchant_Id=1&sts_cid=3 από το πλαίσιο με την οποία κρατάω όλο το σύστημα μόνο που πάω se pci-e και λέω να πάω πάλι σε 6800γσ με την ίδια τιμή πέρνοντας μαζί και τις μνήμες που ανέφερα. Λέτε ότι η πρώτη λύση είναι καλύτερη ? αυτό το μοβο αν και φτηνό έχει και σλι οπότε το σκέφτομαι σοβαρά. Εξάλλου αγπ βρίσκεις πια με μεγάλη δυσκολία σε μαγαζί. Η μήπως να πάρω καμιά 6600gt(agp) και να πάω για pci-e αργότερα ? Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά αν μπορεί κπ ας δώσει μια απάντηση γιατί βαράω το κεφάλι μου κάθε μέρα για να αποφασίσω τι θα κάνω τελικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Link to comment
Share on other sites

Αν εισαι ευχαριστημενος με την ταχυτητα του υπολογιστη σου,κανε το πρωτο που προτεινεις.Ασε το συστημα να σου "βγαλει" τα χρηματα που του ειχες ριξει.Με αυτες τις αλλαγες θα δεις μεγαλη διαφορα μνημες+καρτα.

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά, η μητρική που έχεις είναι αυτή; http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=488

Αν είναι αυτή, δεν μπορείς να πάρεις την μητρική που λες στο post σου, γιατί πρέπει να αλλάξεις ΚΑΙ επεξεργαστή αφού ο επεξεργαστής σου είναι socket 478 και η νέα μητρική έχει socket 775!!!. :104:

Όπως και να χει πάντως, με μία 6800GS και 2x512 μνήμη αναβαθμισούλα θα είσαι μάγκας για δύο χρόνια ακόμα, οπότε προτείνω σίγουρα την πρώτη σου επιλογή. :045:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας ! Συνολικά η ταχύτητα του υπολογιστή μου είναι ικανοποιητική (τουλάχιστον για μένα!) οπότε ήθελα πιο πολύ να ανεβάσω την απόδοσή του στα παιχνίδια.Αυτό για το socket 478 που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι σωστό όπως με διαβεβαιώνει και το Cpuz άρα η πρώτη λύση είναι "μονόδρομος" γιατί όπως και να έχει 3ghz δεν είναι και χάλια πια !

Link to comment
Share on other sites

Το συστημα σου ειναι κυριλε τωρα στα παιχνιδια παιζει μεγαλο ρολο η καρτα γραφικων μετα οι μνημες και τελευτεος ο επεξεργαστης οποτε φουρ για την πρωτη σου επιλογη!!

Απλα μια συμβουλη κανε την αλλαγη και μετα κανε format και περνα τους καινουργιους drivers θα δεις μεγαλη αλλαγη στη συμπεριφορα ολου του συστηματος!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.