Jump to content



Eχω αρχισει να ανυσηχω...


AquaSonic1442169069

Recommended Posts

Σε προηγουμενο θεμα μου (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=18322) ειχα αναφερει οτι ο 200αρης seagate μου κανει περιεργους θορυβους στο spin up και spin down αλλα και πολυ θορυβο οταν δαβαζει/γραφει, κατι που ο 250αρης του αδελφου μου δεν κανει. Σημερα που πηγα να αναψω το συστημα δεν μπουταρε (εβλεπα ως μηνυμα NTDLR is missing press any key to restart). Εκανα 5-6 restart τπτ. Τον αφησα 1 λεπτο τπτ και παλι. Εβαλα τα seatools απο bootdisk, εκανε ενα search και οπως περιμενα δεν βρηκε τιποτα. Κανω restart και ΤΣΟΥΠ μπουταρε κανονικα!

Απο ρευματα δεν υπαρχει προβλημα, 12.15 και 5.05 σε full load. Το καλωδιο το εχω αλλαξει και η mobo φαινεται να δουλευει.

Για ενα περιεργο λογο οταν ψαχνει δεν κανει θορυβο (μετα το check). Για τους υπολοιπους θορυβους δεν εχω κοιταξει ακομα... backup παντως εκανα. Καμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.