Jump to content



Hχεία OZAKI VA! VA503-XL 58W 2.1


Silent Bob

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά.Μήπως έχει κανένας αυτά τα ηχεία;

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Speakers&cp_id=22497

Είναι παγκοσμίως άγνωστα αλλά σκέφτομαι να τα παρω.

Link to comment
Share on other sites

Με τα ίδια χρήματα θα μπορούσες κάλλιστα να αγοράσεις τα 5.1 ηχεία της creative/logitech/altec lansing και να έχεις σίγουρα περισσότερο και καλύτερο ήχο. Εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για 5.1 οι παραπάνω εταιρίες έχουν εξίσου καλά μοντέλα για 2.1. Αν πάλι σου αρέσει το σχέδιο τότε κάνω πάσο.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μην λέμε και ότι θέλουμε τα ΟΖΑΚΙ είναι πολύ καλά ηχεία.

Για τα συγκεκριμένα δεν γνωρίζω αλλά αν όντως τα χαρακτγριστικά είναι αυτά που αναφέρονται στο site του Multirama τότε για 2.1 είναι κορυφαία.

58 RMS για 2.1 είναι καλά με την συγκεκριμένη σχεδίαση.

ΟΖΑΚΙ website

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ ΔΕΝ προτείνω τα OZAKI. Ο αδερφός μου είχε πάρει ένα μοντελάκι τους 2.1 (δεν θυμάμαι ποιο) και ο ήχος ήταν άθλιος. Άσε που τα πέταξε μετά από ένα χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Άλλο τα Watt άλλο τα RMS.

Tα RMS πρέπει να κοιτάμε πάντα.

Πχ μερικά που προμοτάρονται ως 100W και κάνουν 12€ μπορεί να είναι και 5RMS και μετά μόνο παραμόρφωση.

Σε αυτό κανεις λάθος. Τα watt rms είναι η συνολική ισχύς του συστήματος. Αυτό που εννοείς εσύ είναι τα watt pmpo τα οποια είναι το maximum που μπορούν να πιάσουν τα ηχεία σε ιδανικές συνθήκες. Τα watt rms είναι αυτά που ακούς συνεχεια. Τα watt pmpo είναι αδύνατο να τα ακούσεις γιατί είτε δεν μπορούν να τα αποδώσουν τα ηχεία είτε γιατί θα τα αποδώσουν για κλάσματα δευτερολέπτου και στο χρόνο αυτό θα καούν.

Σε ένα ηχείο πέρα από τα rms watt είναι παρα πολλά αλλα πράγματα που πρέπει να κοιτάς ώστε να έχεις την ποιότητα ήχου που επιθυμείς. Από το υλικό του κουτιού μέχρι και το υλικό του ηχείου (μαγνήτες, ηχείο, κώνος κλπ).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.