Jump to content



30-35 βαθμοι


d|smal

Recommended Posts

οι 30 με 35 βαθμοι ειναι φυσιολογικη θερμοκρασια για το σκληρο;;;

ναι... και ο δικός μου στους 36oC δούλευε και μάλιστα μέχρι και 40 έφτανε όταν το PC ήταν ανοικτό πολύ ώρα (βεβαια εγώ έχω και αρκετά υψηλή θερμοκρασία δωματίου.).

βεβαια, έχω δώσει ρεσιτάλ αυτοσχεδιασμού, τον έβαλα σε θύρα 5,25 προσαρμοσμένο πάνω σε μια βάση παλιού κουτιού 3,5=>5,25 και έτσι πέταξα πάνω του την παλιά ψήκτρα ("γλοβαλωιν") του άθλον 2400 που είχα, βάζοντας thermal paste και έβαλα τον παλιό ανεμιστήρα της εν λόγω ψήκτρας να φυσάει πάνω στην ψήκτρα και στον σκληρό από πλαγια θέση (δηλαδή είναι στο μπροστά μέρος του κουτιού και το airflow είναι παράλληλο με τον σκληρό).

με τροφοδοσία 5v και αθόρυβη λειτουργία, ο σκληρός τώρα δουλεύει σταθερά στους 25oC, ενώ με ένα διακόπτη μπορώ να αλλάξω την τάση σε 12v και έτσι να στείλω τη θερμοκρασία του σκληρού στους 18, αλλα με το μειονέκτημα του αυξημένου θορύβου...

στη δικια σου περίπτωση θα πρότεινα μια 5,25 case ψύξης σκληρού δίσκου, γύρω στα 25euro. κατά τη γνώμη μου αξίζει, ειδικά αν το pc σου μένει ανοικτό συνεχεια όπως εμενα που κλείνει 2ώρες ανά βδομάδα περίπου.

Link to comment
Share on other sites

Ρε ********* μιας και έχεις ρέντα πώς μπορώ να δω το smart σε σκληρούς που βρίσκονται σε raid 0?

Προσοχή στα Greeklish οι νέοι :002: ....

Schumi, speedfan και λοιπά γνωστά προγραμματάκια δε σου δουλεύουν? Εμένα μου έδειχναν κανονικά τους δίσκους και σε raid 0 και σε 1, απλά πατούσανε σ έναν highpoint 370A....δεν γνωρίζω τι μπορεί να παίζει με NV.

Link to comment
Share on other sites

ναι... και ο δικός μου στους 36oC δούλευε και μάλιστα μέχρι και 40 έφτανε όταν το PC ήταν ανοικτό πολύ ώρα (βεβαια εγώ έχω και αρκετά υψηλή θερμοκρασία .................................... ανά βδομάδα περίπου.

δεν νομιζω να χρειαζεται να τα κανω ολα αυτα γιτι φυσαει πανω του ενας 12αρης και σπανια φτανει τους 35 βαθμους! τωρα ας πουμε τον εχω 3μερες ανοιχτο και ειναι 28βαθμους! βεβαια εχω νοιχτη τη μπαλκονοπορτα και εξω χιονιζει αλλα αλλο δεν κανει κρυο μεσα στο σπιτι!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.