Jump to content



πολλές ερωτήσεις


HikariNoRevan

Recommended Posts

Γεία σας, ποστάρω εδώ γιατί οι ερωτήσεις μου είναι πολλές και δεν ήθελα να κάνω 1500 πόστς.

Αρχικά, έχω βρεί sempron 3000+ μεταχειρισμένο socket 939 ω ναι, γύρω στα 80Ε+ έξοδα αποστολής, αξίζει τον κόπο για σύστημα χωρίς υψηλές απαιτήσεις που θα στήσω?

Δευτερον έχω στήσει το εξής συστημα από περισσεύματα: Athlon 2000+ Palomino, mobo KT600 noname αλλά με drr400, kingston 1gb value, nvidia 6600LE 128mb agp, thermaltake xaser V damier, και τροφοδοτικό ένα noname 300άρι. Μου το ζήτησε ένας κολητός και σκέφτομαι να του το δόσω γυρώ στα 300, είναι καλή τιμη ή ξεφτίλα ακόμα και για κολητό?

Τελευταία ερώτηση, έχω μια ASUS a8v-e deluxe, η οποία προορίζεται για αντικατάσταση του παραπάνω δευτερου συστηματος και μάλλον θα ταιριάξει με τον sempron ή κάποιον μικρό amd. H διαβολεμένη δεν λεεί να διαβάσει SATA δίσκους με την καμία. Τί αλλα καλώδια τι άλλους δίσκους, με τίποτα, παρόλο που είναι enabled από το bios. Υπάρχει εμπειρία από κάτι αντίστοιχο? Την στέλνω για εγγύηση ASAP?

Συγχωρέστε με για το γιγα-ποστ.

Link to comment
Share on other sites

Ψάχνοντας θα βρεις κάοπυ στην 100άρα μεταχειρισμένο 3000 ή 3200 αλλά αν δεν είσαι του ψαξίματος ή του μεταχειρισμένου πάρτον να δούμε κι εμείς τι λένε αυτοί οι σέμπρονες. Δοκίμασε και άλλους σκληρούς και άλλα καλώδια που αποδεδειγμένα να δουλεύουν και κοίτα αν στο ΒΙΟΣ φαίνονται.

Link to comment
Share on other sites

τέλεια πήγα να βγάλω τον 3200 να τον περάσω στην α8v και καθώς πήγαινα να βγάλω το xp-90 κάνει ενα κρακ και εκτοξέυεται και βγάζει και την cpu από το σόκετ δια της βίας. Καλα τα είδα όλα. Στράβωσε 2 σειρές από πινάκια και είμουν έτοιμος να αρχίζω να τον κλαιω. Τελικά κατά ένα περίεργο τρόπο εφάρμοσε τέλεια στο σοκετ της a8n sli deluxe, έβαλα την στοκ ψύκτρα πάνω και ούτε τόλμισα να δοκιμάσω την a8v. Boot-αρε μια χαρά έσκασα και ενα super π και δουλεύει οκ, τουλάχιστον προς το παρόν:119:

Link to comment
Share on other sites

Είδες τα άτιμα τα pc, όταν πάμε γεμάτοι χαρά να τα σκαλίσουμε, μας τη φιλάνε. Πάντως αν δεν έσπασε pin μην ανησυχείς, δεν έπαθε τίποτα, ευτυχώς υπάρχει και το heat spreader, αλλιώς μάλλον θα τον έκλαιγες.

Μωρέ να λες καλά που δεν έφαγες την XP-90 στη μούρη, και να είχες και 2 σειρές στραβωμένα δόντια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.