Jump to content



2 προβλήματα!!!!SOS!!!


Aris137

Recommended Posts

Το ένα έχει να κάνει με το γράψιμο μέσα στα forum και γενικά σε όλα τα πλαίσια των web pages!Τι κακό είναι αυτό ρε παιδιά??Προσπαθώ να γράψω ελληνικά και δεν μπορώ,κοιτάξτε ένα παράδειγμα!Δεν θέλω να πάω σε format:090: !

p.x. •ΗΙ ΐΑΏ²»·Ό±!

Metafrash: Exw problhma!

Το δευτερο πρόβλημα είναι ένα Nec-1300A το οποιο μάλλον τα έφτυσε!Γραφει cd και διαβάζει,διαβάζει και τα DVD αλλα δεν μπορεί να διαβάσει τα κενά DVD και φυσικά να τα γράψει!Ξαφνικά έγινε κι αυτό!Παιδιά θέλω τα φώτα σας!

P.S. Με απασχολεί περισσότερο το πρώτο παιδιά!Thanks Greeklish!!

Link to comment
Share on other sites

aris137. Το προβλημα με το nec σου το εχω και εγω ή ισως το ειχα. Ακριβως το ιδιο προβλημα. Εκανα στην αρχη firmware upgrade αλλα τιποτα. Μετα αλλαξα το firmware του δικου μου (401S) με το firmware αλλου μοντελου (811S) και αναγνωριζε τα αδεια dvd. Πηγα να γραψω ενα αδειο dvd και ειπε πως ειναι αδειο, ετοιμο για εγγραφη αλλα τελικα δεν μπορουσε να γραψει στη συσκευη οπως υποστηριζε. Θα δοκιμασω και με αλλο προγραμμα εγγραφης.

Κανε και εσυ firmware upgrade

Link to comment
Share on other sites

Παιδια σας γραφω μεσα απο τον νεο μου explorer 7!Κατεβασα την beta 2 και μου αρκει για την χρηση που κανω!Για τις δουλειες μου και αλλες σοβαρες ενασχολησεις χρησιμοποιω μονο firefox εδω και πολυ καιρο!Τα εχουμε ξαναπει...ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη!Παει αυτο!Μενει το Nec να φτιαξουμε!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δηλαδη να μην γραφει dvd επειδη δεν φτανει η τροφοδοσια? CD πως γραφει?

Εξαλλου εχω το ιδιο προβλημα και αυτο ειναι απο τοτε που πηρα τον υπολογιστη. Το μονο παραπανω ειναι δευτερος δισκος 80νταρης αλλα και χωρις αυτον πριν τα ιδια εκανε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.