Jump to content

Δυνατό τροφοδοτικό - ακούω συμβουλές

lordelesar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καθότι το πιστό μου Tagan κολώνει τώρα με το phase, είπα ότι μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή με ένα μεγαλύτερο.

Προς το παρόν έχω τρία που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον:

TAGAN TG580-U22 DUAL FAN 580W

ENERMAX LIBERTY 620W

AKASA AK-P650FF-BKEUV POWER PLUS 650W

Η σειρά είναι τυχαία. Το enermax ξέρω ότι είναι μάλλον το καλύτερο αλλά πολύ ακριβό βρε παιδάκι μου...Το akasa φαίνεται καλή περίπτωση αλλά είναι λίγο στην αφάνεια. Τέλος το Tagan το βάζω 1ον γιατί είναι σχετικά οικονομικό και 2ον γιατί μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την συγκεκριμένη εταιρία.

Akasa είναι το ίδιο με το silverstone αλλιώς silverstone 750

Παίζει κάποιο link? Και από που? Ελλάδα?

Θα προτιμούσα αν γίνεται να μην μπλέξω με παραγγελίες απο εξωτερικό...

Eλλάδα ζήτα από τα hacshop αλλιώς από έξω

Το 160άρι το έχουν €160. Το 750W αν είναι και παραγγελία, θα το χρεωθώ καμιά 200άρα έουρα...Ξεφεύγει!

Το silverstone 750W Γερμανια εχει 190 χωρις μεταφορικα , αρα 210-220 περιπου .

Θα μου πεις , δεν εχουμε δει κανενα review ... αλλα συμφωνα με τα οσα ακουγονται , θα ειναι αψογο .

2η επιλογη το akasa , αν και εχει τα οποια προβληματα με το μοιρασμα των γραμμων με το SLI . 3η επιλογη το enermax .

Υπαρχει και η επιλογη να πας στα 250Ευρω περιπου και να φερεις ενα pc p&c 510W . :)

Το silverstone 750W Γερμανια εχει 190 χωρις μεταφορικα , αρα 210-220 περιπου .

Θα μου πεις , δεν εχουμε δει κανενα review ... αλλα συμφωνα με τα οσα ακουγονται , θα ειναι αψογο .

2η επιλογη το akasa , αν και εχει τα οποια προβληματα με το μοιρασμα των γραμμων με το SLI . 3η επιλογη το enermax .

Υπαρχει και η επιλογη να πας στα 250Ευρω περιπου και να φερεις ενα pc p&c 510W . :)

Βασικά το έβλεπα να έρχεται το p&c, χεχε!

Μακάρι αλλά στα 250 ξεφεύγουμε πάαρα πολύ...

Το θέμα για το silverstone είναι αν αξίζει η διαφορά των 60€ από το liberty και πολύ περισσότερο τα 80 από το Akasa, δεδομένου ότι SLI/CrossFire δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα...

Γιατι δεν κανεις λιγο υπομονη να μαζεψεις χρηματα και να παρεις κατι μεγαλο και καλο ??? ;)

Δυστυχως το αν αξιζει το silverstone μπορει να φανει μονο πανω στο μηχανημα σου ή σε ενα αλλο με μεγαλες απαιτησεις . Τετοια τροφοδοτικα χρειαζονται μεγαλο φορτιο για να τερματισουν . Πρεπει να του βαλεις σε ενα διπυρηνο με 1.80+++vcore και extreme ψυξη , για να δεις τι πιανει .

Ειναι δηλαδη δυσκολο να παρεις γνωμη απο καποιον που δεν εχει ενα τετοιο setup.

Γιατι δεν κανεις λιγο υπομονη να μαζεψεις χρηματα και να παρεις κατι μεγαλο και καλο ??? ;)

Δυστυχως το αν αξιζει το silverstone μπορει να φανει μονο πανω στο μηχανημα σου ή σε ενα αλλο με μεγαλες απαιτησεις . Τετοια τροφοδοτικα χρειαζονται μεγαλο φορτιο για να τερματισουν . Πρεπει να του βαλεις σε ενα διπυρηνο με 1.80+++vcore και extreme ψυξη , για να δεις τι πιανει .

Ειναι δηλαδη δυσκολο να παρεις γνωμη απο καποιον που δεν εχει ενα τετοιο setup.

Βασικά δεν είναι τόσο πολύ θέμα διαθεσιμότητας χρημάτων, ας είναι καλά η δουλειά, είναι το θέμα της καλύτερης απόδοσης σε συνάρτηση με το κόστος πάντα. To p&c μόνο από το extremeprometeia.com για ευρώπη? Και το silverstone από Γερμανία που είπες? Έχεις link μήπως?

Για silverstone : http://www.rascom.at/main.php?show=produkt_list.php&kat=0&item=4025&detail=1&lng=de

Για pcp&c μονο απο extremeprometeia.

Αν θελεις να περιμενεις ... καποια στιγμη θα ερθουν τα zippy Ελλαδα .... ετσι λενε ...

Ισως φερω ενα 750αρι για ενα φιλο αυτες τις μερες .

Zippy? Αυτό από μόνο του είναι λόγος να περιμένει κάποιος...

Αυτό το κατάστημα είναι αξιόπιστο? Έχεις αγοράασει από εκεί ποτε?

Αν θελεις να περιμενεις , περιμενε . Γενικα εχω βαρεθει να ακουω "θα" και "θα" ...

Το rascom δεν το ηξερα . Εχει καποια σχολια εδω : http://www.geizhals.at/?such=st75zf&a=24588703

Αν ξερεις Γερμανικα ή μπορεις να βαλεις μεταφραση , κατι θα βρεις . ( http://www.geizhals.at/?sb=395 )

Αν θελεις να περιμενεις , περιμενε . Γενικα εχω βαρεθει να ακουω "θα" και "θα" ...

Το rascom δεν το ηξερα . Εχει καποια σχολια εδω : http://www.geizhals.at/?such=st75zf&a=24588703

Αν ξερεις Γερμανικα ή μπορεις να βαλεις μεταφραση , κατι θα βρεις . ( http://www.geizhals.at/?sb=395 )

Καλά ναι,απο "θα" άλλο τίποτα... Απλά έτσι όπως το είπες κατάλαβα ότι όπου ναναι θα τα φέρουν.

Καλές κριτικές έχει από ότι βλέπω, και αν δεν με απατούν τα γερμανικά μου, αλλά γενικά προτιμώ να έχω πιο χειροπιαστές αποδείξεις, από άτομα που γνωρίζω ας πούμε... Anywayz, θα ρωτήσω και στο hac και βλέπουμε...

Τα zippy μπορει να ερθουν και συντομα ... απο γνωστη αλυσιδα που ανοιγει νεο καταστημα στη Στουρναρη . Μεχρι τοτε ...

Τα zippy μπορει να ερθουν και συντομα ... απο γνωστη αλυσιδα που ανοιγει νεο καταστημα στη Στουρναρη . Μεχρι τοτε ...

Μessage taken :D

Βασίλη, που είσαι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.