Jump to content



Keyboard Error


InNoC3Nt

Recommended Posts

Όταν ξεκινάω τον υπολογιστή μου βγάζει ενα Error Message: Keyboard Error on no keyboard present. To Keyboard ειναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή αλλά μου βγάζει αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα ? Κάποιο USB Keyboard ίσως ?

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο πληκτρολόγιο να σιγουρευτείς οτι δεν είναι το πρόβλημα στο περιφερειακό. Αν το πληκτρολογιο σου λειτουργει κανονικά τότε πιθανότατα έχει καεί η ps2 του keyboard. Σε περίπτωση που η μητρική είναι σε εγγύηση θα σου πρότεινα να την στείλεις για rma. Αν δεν είναι υπάρχουν usb keyboards αλλά τουλάχιστον παλαιότερα που είχα ψάξει ήταν πολύ ακριβότερα από τα ανάλογα ps2.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδω:

http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=usb+keyboard&sp_catcode=SKROUTZ

Link to comment
Share on other sites

Να αναφερω ενδεικτικα οτι πολλα ΄΄κουλα΄΄ προβληματα εχουν τα input devices της Microsoft.

Παλαιοτερα με ενα ποντικι της εταιρειας αυτης, ετσι στα καλα καθουμενα, μετα απο reboot δεν εβρισκε ποντικι (μου το εκανε και με πληκτρολογιο) και επρεπε να κανω restart χωρις το ποντικι και μετα ξανα με το ποντικι!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

πρεπει να ενεργοποιησεις απο το Βios την παραμετρο που αφηνει

το pc να δει το usb keyboard/mouse χωρις την βοηθεια λειτουργικου.

για να το μπεις, συνδεσε ταυτοχρονα ενα ps2 keyb, μπες στο bios

και κανε δουλεια.

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και έχω δοκιμάσει άλλο Keyboard αλλά πάλι τίποτα. Όσον αφορα το PS2 Keyboard που ανέφερε ο Varvaros σίγουρα δεν θα βοηθήσει αφού μετά την εκκίνηση του υπολογιστή δεν θα μπορείς να γράφεις αφού δεν θα βρίσκει το Keyboard.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.