Jump to content



πρόβλημα εκκίνησης


Recommended Posts

Η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα όταν πατάω το ΟΝ,ενώ ακούω ότι ο σκληρός και ο επεξεργαστής δουλεύουν... Επίσης δοκίμασα και σε άλλο pc την οθόνη και δουλεύει κανονικά. Υπάρχει καμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να ελένξω ?

Θα βοηθούσε μια δισκέτα εκκίνησης XP ?

Link to comment
Share on other sites

Σου κάνει κανένα μπιπ?

μπιπ οχι δεν κανει !

η μητρικη δε νομιζω να ειναι καμενη γιατι φαινεται να λειτουργουν ολα αλλα δε φτανει σημα στην οθονη. Ομως το αλλο ειναι οτι δεν εχω καρτα γραφικων πέρα απο την ονμπορντ.

Link to comment
Share on other sites

τελικα εβαλα και δισκετα εκκινησης και κανει τα ιδια...τιποτα δηλαδη.

ακομη δεν δοκιμασα να συνδεσω αλλη οθονη αλλα δεν πιστευω να φταιει η οθονη γιατι την εβαλα στο λαπτοπ και δειχνει κανονικα!

καμια αλλη ιδεα ρε παιδες !?

ευχαριστω παντως για τις γρηγορες απαντησεις !

Link to comment
Share on other sites

Ανοιγει καθολου η οθονη-το λαμπακι μπας και βγηκε απο το ρευμα γιατι μου εχει τυχει!

Τσεκαρε μηπως βγηκε απο πισω το καλωδιο της (καρτα γραφικων) και δεν το καταλαβες. Εγω θα σου ελεγα καρτα γραφικων αλλα αφου δεν σου κανει τιποτα οπως μπιπ στο bios παω σε πιο απλα

Link to comment
Share on other sites

Βγάλτο απ' το ρεύμα, πάτα το κουμπί του τροφοδοτικού να αποφορτιστούν οι πυκνωτές, άστο λίγο εκτός...

Αν δεν λειτουργίσει κάνε κανένα reset το bios, βγάλε την μπαταρία, όπως αναφέρθηκε, και βγάλε και ξαναβάλε όλα τα εξαρτήματα. Δοκίμασε και κανένα άλλο τροφοδοτικό...

Link to comment
Share on other sites

Βγαλε και ξαναβαλε τις μνημες και τον επεξεργαστη,κανε το ιδιο με οτι αλλο εχει επανω το μηχανιμα,αλλα ενα ενα οχι ολα μαζι,για να μπορεσεις να εντοπισεις που ειναι το προβλημα.Το pc απο τι αποτελειτε,και πριν απο ποσο καιρο ειναι αγορασμενο?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Των δίσκων και των CD η motherboard οταν εβγαλα τις μνήμες και το ανοιξα εκανε θόρυβο...οποτε δεν νομίζω να είναι καμένη το τροφοδοτικο νομίζω οτι δουλευει μια χαρα αναβουν λαμπακια και ολα...η κάρτα μαλλον πεθανε...

Λες να εχει καει απο την μητρικη η PCE ?

Tι αλλο να παίζει ???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.