Jump to content



volt mod και mem volt για 7600gt


ultraex2005

Recommended Posts

http://www.vr-zone.com/?i=3592

7424 το 3d mark 2005

άουτσσ!!!!!! αυτό έτσουξε! τι να πούμε και μεις οι απλοί 6000χίλιαροι?? Πάντως χαίρομαι που φαίνονται οι δυνατότητες της κάρτας, αφού μόνο καμιά GTO2 βλέπαμε μέχρι τώρα να κάνει τέτοια θάματα και πράματα!

Link to comment
Share on other sites

Με το ATITool κατάφερα να φτάσω τον πυρήνα 590-->644 με stock ψύξη και τάσεις. Από κει και πέρα... έβριζα ως συνήθως το τροφοδοτικό. Άντε να ανεβαίνουν και οι μνήμες 1600-->1700 να δούμε τι γίνεται...

Link to comment
Share on other sites

Η κάρτα φαίνεται στην υπογραφή. 644,5 πήγε αλλά δεν έμεινε... Πάλι θα τα σκάσουμε στον βωμό των υψηλών framerates(τροφοδοτικό, ψύκτρες, πάστες). Πραγματικά ελπίζω να αξίζει τον κόπο το αποτέλεσμα.

Link to comment
Share on other sites

γιατι ειναι αναγκη να τα σκασεις και να μεινεις στα 644?και 10 mhz κατω να μεινεις 2-3 fps διαφορα θα δεις.αν δεν προκειται να κλοκαρεις το συστημα σου και το τροφοδοτικο που εχεις καλο ειναι.

Link to comment
Share on other sites

Μ'έχει τρελάνει στα restart, να γιατί. Αν ήταν ένα καλό 400άρι, π.χ. Fortron, τότε δεν θα είχα πρόβλημα. Εκτός αν το ATITool (0.24beta) όταν φτάσει στο όριο του O/C επανεκκινεί αφού έχει κολλήσει το σύστημα γενικώς....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Αυτα τα mods που αναφερει ειναι για ολες τις 7600gt?Δε νομιζω να ειναι και στις αλλες μαρκες στα ιδια σημεια αυτα τα σημεια που θα φανε τις μολυβιες.

Θυμηστε μου λιγο.Τις μολυβιες και τις μετρησεις, τις κανεις με το pc κλειστο?Τα αποτελεσματα στο πολυμετρο στα ohms βγαινοιυν και χωρις να περναει ρευμα??

Eπισης θα το εκτιμησω αν βρειτε κατι σχετικο με mod για την Albatron μου.

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να γνωρίζω για τα εν λόγω mods, τα ohms μπορείς να τα μετρήσεις με την κάρτα έξω. Τάση βέβαια σε λειτουργία, με σταθερό χέρι και κρατάς αναπνοή...

Βασικα πιστευω οτι τα ohms αρκουν, καθως αντιστοιχουν σε ταση αναλογα με το ποσο ανεβαινουν ή πεφτουν.

Τωρα μενει μονο να μου πει καποιος που ριχνω τις μολυβιες για την καρτα μου...:(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.