Jump to content



ερωτηση για υδροψυξη


noo_mercy

Recommended Posts

τελικα αγόρασα την υδροψυξη evercool wc-201 αλλα δεν την περασα ακομη.θα ερθει αναλογο post οταν ερθει η ωρα :098: . ηθελα να ρωτησω εκτοσ απο επεξεργατη και καρτα γραφικων που εχει ηση η υδροψυξη μπορω να αγορασω μπλοκ και για σκληρο,μνημες,και τσιπ μητρικης με την ιδια υδροψυξη (και εννοειται να τα περασω????)

ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΛΟΛ

Link to comment
Share on other sites

Για σκληρο δισκο και μνημες ειναι πολυ μεγαλη υπερβολη να το κανεις . Δυσκολα θα βρεις και υλοποιησεις για δισκους και μνημες ... Δεν υπαρχει λογος εκτος απο την ησυχια , αλλα και παλι με ησυχους ανεμιστηρες στους δισκους (πχ 5V ή 7V) λυνεται το προβλημα.

Για τις μνημες , δε χρειαζονται εξτρα ψυξη καν οι περισσοτερες . Δεν ξερω σε τι ταση τις δουλευεις και τι overclocking κανεις ...

Για το chipset αν δεν κανω λαθος , της asus ειναι passive (χωρις ανεμιστηρα) . Ενα block ακομη πιστευω οτι θα μπορουσε να το σηκωσει το evercool χωρις σημαντικη πτωση στην αποδοση . Καλυτερα και παλι , να εβαζες μια μεγαλυτερη ψυκτρα .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.