Jump to content



καλο κουλερακι... ποιο??


caius_cosades

Recommended Posts

λοιπον παιδια θελω ένα καλό κουλεράκι για pentium 4 στα 3GHz + hyperthread

(νομιζω λεγεται και πρεσκοτ)...

ενα καλο σε νορμαλ τιμη νομιζω θα υπαρχει...

προτινετε μου κατι αν μπορειτε η στειλτε μου καποιο καλο λινκ να κοιταξω

σορρυ αν εχει συζητηθει 100 φορες το θεμα...

Link to comment
Share on other sites

Επειδη η normal τιμη ειναι διαφορετικη για τον καθενα, καλο ειναι να αναφερεις ποσα χρηματα διαθετεις.

Επισης το "καλο cooler" ειναι και αυτο αναλογο με τις απαιτησεις που εχεις απο αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Αν εισαι σοκετ 478 προτεινω την παρακατω την οποια κ εχω κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Απο τις πιο αποδοτικες, θα σου δωσει κ περιθωρια για overclocking.Νομιζω ειναι φτηνη για αυτο που ειναι.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806070

2η επιλογη βαζω την παρακατω που εχει πολυ ευκολη εγκατασταση, κανει κ σε σοκετ 775 κ ακουγονται πολυ καλα λογια.Με πολυ καλη σχεση τιμης αποδοσης.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650406

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω κοιταξει τι σοκετ εχω αλλα λογικα θα μου κανουν αυτες οι ψυκτρες...

την νορμαλ τιμη τώρα εννοω μεχρι 60-70ευρω μπορω να διαθεσω...μπορω να δωσω και κατι παραπανω αμα ειναι να παρω κατι πολυ καλο...

οσο αναφορα τις απαιτίσεις που εχω είναι οι κλασσικες... αποτελεσματικο και αθόρυβο θελω να είναι

Link to comment
Share on other sites

σορρυ που θα σε ξενερωσω αλλα οχι και να δωσεις πανω απο 60Ε για να παρεις αερα...θα σου προτεινα κι εγω την Gigabyte που σου λεει ο Jason.την εχω και ξερω.διαμαντι....και της ανεβασανε την τιμη οι %#^@$^@..γιατι αραγε..

Link to comment
Share on other sites

ενα πραμα θα σου πω:

-thermalright-

πέστα χρυσόστομε:) το μόνο δύσκολο είναι να βρεις την κατάλληλη 9άρα ή 12άρα:017: Ίσως το 120 να βοήθήσει στην γενικότερη ψύξη της περιοχής αλλά θα πατάει πάνω στη μητρική?

Link to comment
Share on other sites

Αμα λες οτι ειναι πρεσκοτ ειναι σοκετ 775

Oχι απαραιτητα.Κ μενα πρεσκοτ ειναι σε s478.Η Sonic Tower ειναι μεν φθηνη αλλα για να ψυξει επαρκως εναν πρεσκοτ χρειαζεται κ ενα 12αρη ανεμιστηρα οποτε βαλε αλλα 5-10 ευρω ακομα.Επισης εχει αρκετες ασυμβατοτητες με μητρικες κ ετσι θα μπαινει μεν στο συστημα αλλα δε θα μπορεις να της βαλεις κ ανεμιστηρα (ο ανεμιστηρας βρισκει στις μνημες).Κ η thermalright xp120 με εναν 12αρη ειναι πολυ καλη ψυξη αλλα λιγο ακριβη.Αν εχεις τα λεφτα ειναι απ τις καλυτερες επιλογες

Link to comment
Share on other sites

Τη Sonic tower τη γουσταρω παρα πολυ ειναι τερατωδης κ αποδοτικη ψυχτρα κ πολυ φτηνη.Το μονο που φοβαμαι ειναι να μην χωραει να βιδωθει ο ανεμιστηρας σε περιπτωση που βρισκει στις μνημες.Αλλα παντα υπαρχουν κ οι αυτοσχεδιες πατεντες να βαλεις ανεμιστηρα ;) .Λαστιχακια, δεματικα κτλ....

Link to comment
Share on other sites

Ναι ειναι κ αυτη καλη επιλογη, την ειχα ξεχασει!Καποια μελη του φορουμ που την ειχαν παρει ειχαν θετικες εντυπωσεις.Ολες οι ψυχτρες που εχουν προταθει στο thread ειναι πολυ καλες!Τσεκαρε κ στο google για review για να διαβασεις κ εμπειριες απο τις ψυχτρες που κοιτας.Ισως να σε βοηθησουν να αποφασισεις (αν κ εμενα με προβληματιζουν καμια φορα γιατι μπορει να τυχει το ενα review να μη συμφωνει με καποιο αλλο!)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.