Jump to content



Playstation2 σε οθονη για pc


Jason1442169106

Recommended Posts

Παιδια αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν υπαρχει καποιος τροπος να παιζω ps2 στην οθονη του υπολογιστη μου (της υπογραφης).Μεσω καρτας video in γινεται σιγουρα, ωστοσο ψαχνω ενα τροπο να γινει χωρις να παρεμβαλεται το pc δηλαδη να συνδεεται το ps2 κατευθειαν στην οθονη

Link to comment
Share on other sites

Για δες αυτό :

http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=EZZ066&

Και αυτό :

http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=EZZ067&

Eίναι καλώδια scart που συνδέονται κατευθείαν στην οθόνη... Τώρα ούτε ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο, ούτε το έχω κάνει... Αλλά βάσει λογικής αφού το scart θα δίνει σήμα στο dsub που θα είναι συνδεδεμένο στην οθόνη, δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο να πάρει σήμα κανονικά η οθόνη...:102:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αυτα δεν κανουν γιατι ειναι dsub to scart(RGB)και το αντιθετο.Αυτα ειναι για να συνδεσεις το pc με τηλεοραση μεσω scart,η το dvd την οθονη του pc.Aυτο που χρεαζεσαι ειναι ενας ανταπτορας που δινει εξοδο απο το playstation σε dsub

Link to comment
Share on other sites

Το οτι γινεται γινεται στανταρ. Στην εκθεση που ειχε γινει στην Ανθουσα ειχε ενα playstation 2 συνδεμενο με μια tft oθονη και αυτο γινοταν με καποια μικρη συσκευη. Το θυμαμαι γιατι επαιζα και καμποση ωρα :p.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.