Jump to content



Γνώμες για το Stacker 830


beisnikos_spi

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Λόγω του ότι βρίσκομαι στην φάση νέο pc, σκέφτομαι να αγοράσω το καινούριο Stacker. Δεν λέω, το κουτί είναι ΠΑΝΈΜΟΡΦΟ. Το έχω δει 3-4 φορες αλλα σε βιτρίνες μονο. Θέλω όσοι έχουν υπόψιν τους λεπτομέρειες για το κτήνος της Coolermaster να με βοηθήσουν..

Καταρχήν έψαξα και βρήκα ότι τι κουτί ζυγίζει 14.19 kg σε αντίθεση με το παλιό Stacker (το οποιο και έχω) και ζυγίζει 14.7 kg. Ουάου! Μεγάλη διαφορα, δεν λέτε? Συνεπώς αν κρίνω από το βάρος του που είναι παραπλήσιο με του προκατόχου του, το νέο μου pc θα ζυγίζει πάνω από 25 κιλά αν αναλογιστείτε ότι το παλιό μου ζύγιζε 28kg (!).

Επίσης με ενδιαφέρει, να έχει αξιοποιήσιμο χώρο ώστε να κρυφτούν τα εκατομμύρια καλώδια που πρόκειται να ριζώσουν μέσα. Γιατί το παλιό Stacker είχε ΑΠΕΙΡΟΥΣ χώρους αλλα μη αξιοποιήσιμους, κακά τα ψέματα.

PS: Δεν θέλω να περάσω σε midi tower επειδή το σύστημα θα είναι υδρόψυκτο..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.