Jump to content



Λίγη βοήθεια πάνω σε Conroe πλατφόρμα


antonios

Recommended Posts

Καλησπέρα , καλως σας ξαναβρίσκω.

Αυτό τον καιρό αγοράζω καινούριο σύστημα και θα ήθελα να με βοηθήσετε πάνω στην επιλογή μητρικής και μνημών δεδομένου ότι θα αγοράσω έναν 6600. Κατ αρχήν αν και παρακολουθώ το forum δεν είμαι overclocker , με ενδιαφέρει μονο η όλη πλατφόρμα να είναι σταθερή με όσο το δυνατον λιγότερα προβληματακια. Βάση αυτών (και των reviews που διαβάσα) πίστευω ότι ίσως θα ήταν καλή για μένα η intel με το 975Χ άλλα δυστυχως είναι αρκετά ακριβή και ξεφεύγω απο τον όποιο προυπολογισμο... Στη συνέχεια είχα επιλεξει την P5B την απλή αλλα διαβασα για κάποιες ασυμβατότητες με μνήμες όπως καποιες OCZ που είχα αρχικά επιλέξει (και κάτι άλλα ψιλοπροβληματάκια οπως κακή ποιότητα ήχου).

Αυτό που ζητάω απο εσάς (μιας και απο ότι εχω δεί αρκετοι τυχεροί εδωμέσα εχουν conroe) είναι να μου πείτε την προταση σας για μητρική+μνημες 2x1GB. Αυτο που ζητάω είναι σταθερότητα , αξιοπιστία, χαμηλό θόρυβο και καλές επιδοσεις (σαν πολλά δεν ζητάω?) χωρίς να έχω καμια απαιτηση για oc (οσο ευκολα και αν ανεβαινει! ο 6600).

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Kατ'αρχήν καλώς ήρθες!Για μητρική δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι εύκολα καθ'ότι η πλατφόρμα δεν έχει ακόμη ωριμάσει.Θα σου πρότεινα κάποια που να συνδυάζει όλα τα περιφεριακά που χρειάζεσαι κι όσο το δυνατόν πιο φθηνή,άρα με chipset 965.

Για μνήμες πάλι δε χρειάζεται να ψάξεις πολύ.Αφού δεν κάνει Oc οποιεσδήποτε κυκλοφορούν στην αγορά θα σε καλύψουν.Επομένως παίρνεις 2*1gb του κιλού και γλυτώνεις χρήματα.

Link to comment
Share on other sites

Στην Στουρνάρη Αθήνα φέρνουν κάποια μαγαζιά,αλλά λόγω αυξημένης ζήτησης φεύγουν κατ'ευθείαν.Θα σου έλεγα να πάρεις μερικά τηλέφωνα σε αυτά που τα έχουν στο Site τους τουλάχιστον ή αν έχεις τη δυνατότητα να πάς μια βόλτα για να ρωτήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ! Μιας και μένω Πάτρα θα πάρω καποια τηλεφωνα και θα προσπαθήσω να κάνω καμια κράτηση. Για να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι φέρνουν τέτοια μαγαζιά απο τη στιγμή που οι μεγαλύτερες αλυσίδες δεν έχουν φέρει τίποτα. Νομιζα πως στα site τους έχουν τις CPU για να γίνονται pre orders. Για να επανέλθω στο αρχικό μου ερώτημα : συνεχίζω να σκέφτομαι να αγοράσω είτε την intel 975X είτε την P5B . Έχει κανεις καμια άλλη γνώμη με πρώτο κριτήριο την σταθερότητα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.