Jump to content

Ανακυκλωση παλιων PC γινεται πουθενα ?

sakattack1442169065

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με πιασανε οι οικολογικες μου διαθεσεις, :003:

και δε θελω να πεταξω στα σκουπιδια ενα ΑΤ τροφοδοτικο και κατι αρχαιες ΙSΑ καρτες

Λενε οτι εχουν μεταλλα και υλικα που μολυνουν πολυ.

Θα μου πεις τοσα και τοσα πεταμε καθε μερα...

Τεσπα, αν υπαρχει πουθενα κανενα ευκολο μερος που να τα παιρνει και να τα επεξεργαζεται, προτιμω να το κανω. Αλλιως θα πανε κι αυτα στη χωματερη.

Κατι δηλ σαν το Γερμανο που μαζευε παλιες μπαταριες, ή τη vodafon που μαζευε παλια κινητα κλπ

υπαρχει?

Μην τα πετάξεις, κάπου θα βρεις να τα αποθηκεύσεις! Η να τα δώσεις για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Εγώ ας πούμε, είχα δώσει 5-6 cpu και άλλες τόσες μητρικές κάρτες, παλιά δικά μου και φίλων, σε γνωστό μου καθηγητή πληροφορικής σε σχολείο, για ένα μάθημα που τους έκανε για την ιστορία των ΗΥ. Ένιωσα ότι έπιασαν τόπο!

Μια ματιά εδώ

ε,αυτο δεν το περιμενα να υπαρχει στο ελλαδισταν..Μπραβο!

by the way,ενας φιλος εχει φτιαξει ενα ωραιοτατο "κολαζ" στον τοιχο με "αρχαιες" μητρικες κ καρτουλες και δειχνει αρκετα ομορφο κ ψαρωτικο για τους "ασχετους" με το αντικειμενο..

κανενα νεο ? πετυχε η ανακυκλωση? ειναι πολυ σοβαρο ζητημα η ανακυκλωση σε σχεδον ολα τα προιοντα της artificial ζωης μας. Προσωπικα δεν μου παει να πεταξω τιποτα απο PC με πολυ κοπο τα μοιραζω απο εδω και απο εκει, οτι δεν πωλειται χαριζεται οπου μπορει να αξιοποιη8ει καπως, για ανακυκλωση που το εψαχνα θεσσαλονικη παρα πολυ ητανε σαν να μιλουσα κινεζικα .... παιδια ημαστε 50+ πισω σε νοοτροπια βασικα, και οταν φτασει το αυγο στον κ***** θα ειναι πλεον πολυ αργα. Τα πραγματα ειναι σοβαρα

τι να αναφερω? σαν ενα ελαχιστο παραδειγμα οτι οι "μπουνταλαδες" αγροικοι βικινγκς (γιατι εγω ο ελληναρας ειμαι ο πιο εξυπνος απο ολους) κινουν ολα τα αστικα τους λεωφορεια πλεον με βιομαζα ? (προιον της πληρους ανακυκλωσης οικιακων σκουπιδιων) ενω εδω ολα τα φορτηγα & λεωφορεια ξεπερνουν κατα πολυ καθε νομιμο οριο εκπομπης ρυπων που εχει θεσπιστει σε ευρωπαικη χωρα. (η καρτεσ καυσαεριων και τα ΚΤΕΟ κλπ ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ανεκδοτο)

τεσπα μην αρχισω

Πλέον (στην Σουηδία μου φαίνεται) δεν κινούν μόνο λεωφορεία αλλά και τρένα!Τεσπα επειδή το είχα ψάξει αυτό για την ανακύκλωση παλιών PC parts (έχω κάτι καμμένς οθόνες,τροφοδοτικά κτλ) δυστυχώς η εταιρία αυτή ,τουλάχιστον εκείνη την εποχή έπαιρνε παλιό ηλεκτρολογικό υλικό αρκεί να το πήγαινες εσύ εκει,πράγμα πολύ δύσκολο αφού οι εγκαταστάσεις είναι πολύ μακριά.Υποτίθεται πως στο μέλλον θα υπάρξει συνεργασία με τους δήμους αλλά αυτό το ακούω κάνα χρόνο τώρα...

Να κανω ερωτηση? Απο το electrocycle μπορουμε να βρουμε hardware η μονο να δωσουμε?

φιλε επικοινωνησες???

γινεται να παρουμε και πραγματα??

ο καθηγητης της πληροφορικης μου εψαχνε κατι παλιατζουρες....

• 10 months later...

Ενδιαφέρον αλλά μου πέφτει μακριά, είναι και κάμποσο η απόσταση του από την στάση του μετρό, θα ρωτήσω στον Γερμανό αν γνωρίζουν κάτι σχετικό.

Οι μπλε κάδοι που είχα αντικρίσει (στον δήμο Χαλανδρίου από ότι θυμάμαι) εκεί τι ανακυκλώνουν; μόνο χαρτί; Στην ομόνοια έξω από το metro είχε και ένα άλλο μικρό σπιτάκι που είχε διάφορα : Ανακύκλωση χαρτιού, μπουκαλιών, αναψυκτικών, σιδερικών κ.α., δεν πρόσεξα αν είχε hardware :/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.