Jump to content



MSN Messenger...


Ilias83

Recommended Posts

Δεν ξέρω γιατί μισώ τόσο πολύ αυτό το πρόγραμμα...

Έχει χίλια δυο προβλήματα...

Η Microsoft λέει οτι δεν πρόκειτε για το ίδιο πρόγραμμα με το Windows Messenger...

Και αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί ο Windows Messenger έχει μίνει τόσο πίσω, και γιατί στο site της Microsoft σε στέλνει πάντα στο MSN Messenger...

Το MSN έχει πρόβλημα μιας και δεν συνεργάζεται με το Outlook Express καθώς και με οποιονδήποτε άλλο browser πλην του Internet Explorer...

Αναφέρω...

1. Ότι link σου δώσουνε στο MSN ανοίγει με IE ότι browser και αν έχει προεπιλεγμένο...

π.χ. εγώ χρησιμοποιώ Maxthon και ενώ όλα ανοίγουν με Maxthon τα link στο MSN Messenger ανοίγουν με ΙΕ...

2. Το Windows Messenger άνοιγε αυτόματα όταν άνοιγες το Outlook Express... Έτσι με ένα κουμπί άνοιγες και τα 2 και αμέσως έπαιρνες τα mail σου ενώ ταυτόχρονα έβλεπες και στη λίστα των επαφών που έχει το Outlook Express κάτω αριστερά ποιοι είναι online (στην ουσία εγώ δεν είχα μεγιστοποιήσει ποτέ από το tray το Windows Messenger)

Τώρα το MSN Messenger δεν συνεργάζεται καθόλου με το Outlook Express

3. Στο Windows Messenger κάποια στιγμή (αλλά δεν θυμάμαι πως) είχα ρυθμήσει και όταν πάταγες στον μήνυμα "έχετε #τόσα# μη αναγνωσμένα μηνύματα..." σε πέταγε στο Outlook Express και δεν άνοιγε σελίδα στο browser για να σε πάει στο hotmail...

Και ρωτάω:

1. Πως γίνεται να κάνω τα link που μου δίνουν στο Messenger να ανοίγουν με το Maxthon και όχι με τον IE?

2. Πως γίνεται να ανοίγει το MSN Messenger μέσα από το Outlook Express?

3. Πως γίνεται όταν στο Messenger πατάω να δω τα Εισερχόμενα, να με πηγαίνει στο Outlook και όχι στο www.hotmail.com?

(Σημειώνω οτι λύση στο πρόβλημά μου θα έδινε να γυρήσω πίσω στο Windows Messenger 4.7, όμως έλα που όλοι οι φίλοι μου έχουν MSN Messenger και αυτά τα 2 δυο δεν συνεργάζονται όταν στέλνεις αρχεία από το ένα στο άλλο...)

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να είμαι σίγουρος(μην λέμε και μπούρδες), η ανεξαρτητοποίηση του intergrated messanger από τον MSN εντάσσεται στο πλαίσιο της αφαίρεσης Intergrated προγραμμάτων από τα windows, επειδή η MS πήρε τον που**** από την ΕΕ στο θέμα αυτό.

Έτσι, ενώ στην ουσία μιλάμε για το ίσιο πρόγραμμα, ο MSN είναι η αναβάθμιση του intergrated messenger. Η MS αναγκάζεται να τον δίνει ξεχωριστά και νομίζω ότι στα longhorn θα αφαιρεθεί τελείως από το σύστημα, όπως και ο Internet Exploder (ανάσταση!!!!).

Τώρα:

1) Δεν έχω Maxthon αλλά firefox Και τα links στο MSN μου ανοίγουν στον firefox.

Δυστυχώς δεν έχω βρεί ρύθμιση που να λές στο MSN με ποιον browser να ανοίγει τα links, οπότε υποθέτω ότι το κάνει με αυτόν που έχεις δηλώσει default.

Αν έχεις δηλώσει default τον Maxthon, ενδεχομένως να πρόκειται για αδυναμία του συγκεκριμένου browser.

2,3) Δεν ξέρω :...: Χρησιμοποιώ thunderbird.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.