Jump to content



p4p800 + prescott


haris1984

Recommended Posts

σκεφτομαι να παω για καινουριο επεξεργαστη μια απο αυτες τις μερες...μιας και θελω και καρτα γραφικων συντομα και τα μανια ειναι περιορισμενα λεω να μεινω με την ιδια μητρικη...θα αντεξει η P4P800 εναν prescott 3.0 η θα την ακουσει?ειχα διαβασει παλια για πολυ μεγαλες θερμοκρασιες σε μητρικες 478 με πρεσκοτ...

εχω βρει αρκετους D0 και απο δευτερα θα κανω μια βολτιτσα στα μαγαζια μπας και πετυχω καναν Ε0...

για αρχη με αερα και ζαλμαν 7000cu...

και αφου παρω την καρτα γραφικων μαλλον θα παω για νερακι...

Link to comment
Share on other sites

Εχω εναν 2.8 prescott(C0 αν θυμαμαι καλα) @3.1(..γιατι αν το βαλω παραπανω,καηκα/-ε) σε p4p800 dlx rev2 και το φυσαω και δεν κρυωνει.Full load"χτυπαει"72 περιπου βαθμους σε ενα κουτι χαλια,οπου γινεται της μακαροναδας απο καλωδια και stock ψυξη. Τα συμπερασματα δικα σου..Αν και υποθετω πως με την zalman και ενα κουτι της προκοπης θα εισαι σε πολυ καλυτερη μοιρα.Αν καταφερεις και βρεις και κανεναν Ε0..;)

Link to comment
Share on other sites

μα δεν μιλαω για θεμα ψυξη του επεξεργαστη...

μιλάω για τα mosfets...

εχει ακουστει πως λογω της μεγαλης ισχυος που χρειαζεται δεν το αντεχει η μητρικη και τα mosfet ανεβαζουν τρελες θερμοκρασιες με αποτελεσμα να σκανε...

οσο για το κουτι μου ειναι πολυ καλα τακτοποιημενο και με σωστη ροη αερα..

απλα επειδη αν εχει φοβο η μητρικη αφενος δεν θελω να χαλασω λεφτα για αλλη μητρικη και αφ'ετερου δεν εχω την πολυτελεια να μεινω χωρις πισι μεχρι να γυρισει απο rma.

παρεπιπτοντως οι θερμοκρασιες σου ειναι τρελες δεδομενου οτι οι ασους δειχνουν και 7-8 βαθμους λιγοτερο...

Link to comment
Share on other sites

Yeap i know οτι ειναι τρελες temp αλλα μαζευω euros ακομα να παρω μια ψυξη-κουτι της προκοπης..:(

Προς το παρον λειτουργει μια χαρα!Πρεπει να τον εχω γυρω στους 6 μηνες.Εχω την εντυπωση-χωρις να ειμαι σιγουρος,καλυτερα να το ψαξεις-οτι η p4p800 rev2 βγηκε για τον λογο που αναφερεις...Καιγεσαι(..κυριολεκτικα)για prescott?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.