Jump to content



Ανάψανε τα λαμπάκια


chrismasgr

Recommended Posts

Έχω έναν υπολογιστή amd batron 2500+ και ενώ μέχρι χθές ήταν μια χαρά σήμερα το πρωϊ πάω να τον ανοίξω και το μόνο που δουλεύε ήταν τα λαμπάκια σε ότι συσκευή είχε λαμπάκι.Σκέφθηκα κάτι θα κόλλησε να το κλείσω και να τον ανοίξω μετά. έρχομαι από την δουλειά μου το βράδυ πάω να τον ανοίξω τα ίδια. Έχετε να προτείνετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι .

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Μήπως σου έχει κολλήσει το κουμπί reset ?

Δοκίμασε να το πατήσεις μερικές φορές.

Χα!

Αυτό το είχα πάθει κι εγώ πρόσφατα.. έκανα και thread εδώ ψάχνοντας για λύση… τίποτα..

Πρόσεξα όμως πως πατώντας το κουμπάκι.. δεν ακουγόταν όπως παλιότερα ( το χαρακτηριστικό «στικ» όταν το πατάω )..

Ε.. δε του ρίχνω λίγο λαδάκι λέω να δω.. και ναι!.. Αυτό ήταν!

Link to comment
Share on other sites

Braveheart1980 τροφοδοτικό είναι το 550w της qtec αλλά δείχνει ότι δουλεύει ή τουλάχιστον γυρνάει ο ανεμιστήρας. Apotsi σ'αυτό που έγραψες κάτι αρχίζω και υποψιάζομαι . Όχι όμως με το reset αλλά με το on - off.Τώρα όμως δείχνει να δουλεύει. Υπάρχει περίπτωση να είναι motherboard γιατί και αυτή πριν καιρό έκανα κάτι τρελλά.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί το τροφοδοτικό να μην είναι τέρας αξιοπιστίας αλλά τελικά είναι motherboard (gigabyte) .Και από Δευτέρα πάει info-quest για service. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας και γενικά για την γρήγορη ανταπόκριση που δείξατε στο πρόβλημα μου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.