Jump to content

subneo

Premium Members
  • Posts

    453
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

subneo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. subneo

    Steam developer στην Ελλαδα?

    Χρειάστηκε τραπεζικός λογαριασμός, ΑΦΜ και 100 δολάρια. Αφού τελείωσα με το paperwork (μου πήρε κάπου 2 ώρες) περίμενα να εγκριθώ ως partner όπως και έγινε μετά απο 5 μέρες. Τότε μπορούσα να στήσω την store page μου ως “coming soon” για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Αφού την ετοίμασα και την έστειλα, εγκρίθηκε σε 3 μέρες. Μετά την έγκριση, με ένα κλικ, η store page είναι online. Ίδια διαδικασία και με το build του παιχνιδιού, 3 μέρες και πήρα απάντηση πως είχα ένα μικρο πρόβλημα με το xbox360 controller. Το έφτιαξα άμεσα,το ξαναέστειλα και φαντάζομαι σε 3 μέρες θα έχει εγκριθεί. Κλειδιά για reviewers δεν εχω ακόμα λόγο του μικρου προβλήματος με το build αλλα μόλις εγκριθεί, θα κάνω αίτηση να πάρω.
  2. subneo

    Steam developer στην Ελλαδα?

    Hi guys! Το ανεβασα επιτελους! http://store.steampowered.com/app/687310/Xenia/
  3. subneo

    Steam developer στην Ελλαδα?

    Οπως και να εχει, τωρα περιμενω την steam να κανει τους ελενχους και σε μερικες μερες να εχω την "coming soon" store page. Βλεποντας και κανοντας μετα.. Lol
  4. subneo

    Steam developer στην Ελλαδα?

    Ευχαριστω πολυ! Αυτα συν ΑΦΜ που τα εδωσαν σε "τριτους" για ελεγχο και μετα απο 4-5 μερες μου ηρθε μαιλ που ελεγε πως ειμαι πλεον steamworks partner
  5. subneo

    Steam developer στην Ελλαδα?

    Ελπιζω πριν το τελος του μηνα να εχω ετοιμη την "coming soon " store page.
  6. subneo

    Steam developer στην Ελλαδα?

    Ευψαριστω για τις απαντησεις. Στην steam ειμαι πλεον "steamworks partner" αφου εχω πληρωσει τα $100 και εχει γινει επαληθευση των στοιχειων μου. Για να ανοιξω ΑΦΜ σε αλλη χωρα θελω 1000-5000 ευρω που τωρα δεν υπαρχουν. Σχεδον αποφασισα να ανεβασω το παιχνιδι σαν ιδιωτης και αν τα εσοδα ειναι συμαντικα, να πραξω αναλογα.
  7. Εχω φτιαξει ενα παιχνιδακι και θελω να το ανεβασω στο steam, οχι δωρεαν. Τωρα ειμαι ανεργος. Πρεπει να κανω ατομικη επιχειρηση για να δικαιολογισω τα εσοδα απο την steam η απλα θα τα βαλω στην δηλωση μου απο οπου θα παρακρατηθει καποιος φορος? Αν πρεπει να κανω ατομικη επιχειρηση, μπορω να το κανω μετα? Αφου (αν) το παιχνιδι παει καλα και εχω συμαντικα εσοδα? Εψαξα αρκετα στο ιντερνετ και παντου ελεγαν για εδρα στο εξωτερικο. Εμενα ομως ο σκοπος μου ΔΕΝ ειναι να κανω επιχειρηση. Θελω απλα να ανεβασω ΕΝΑ παιχνιδι. ONE TIME THING! Αν παει καλα, βλεπουμε, αν οχι, δε θελω να εχω ιστοριες και εξοδα με εφοριες,βιβλια, οαεε κτλ..
  8. Αλλο ενα τρελο προβλημα απο εμενα... Αν εχω δισκο επανω, λεει "disk failure" και πατωντας f1-->No boot disk και καποιες φορες αναβει 5 φορες και το caps (general system error) Tου εβαλα 3 hdd και ενα ssd..ολοι τα ιδια. Αν βγαλω το δισκο, ολα οκ. Μπαινει και bios, φωρτωνει και livecds, ολα μια χαρα αρκει να μην εχει να κανει με τον εσωτερικο δισκο.. Στο ιντερνετ οσοι ειχαν caps blink 5 times ειχαν και μαυρη οθονη. Εγω ακομα και τοτε εχω οθονη που λεει "no boot disk" Δυσκολακι ε?
  9. subneo

    ASUS P5N7A-VM freeze στο asus logo+keyboard dead!

    Ναι αλλα δε παιζει ρολο γιατι και χωρις δισκο τα ιδια κανει αντι να γραψει πχ "no boot device"
  10. subneo

    ASUS P5N7A-VM freeze στο asus logo+keyboard dead!

    Nope. Εβαλα αλλο psu (force 500w απο πισι που δουλευει) και κανει τα ιδια. Βασικα, αφου ηταν μια μερα εκτος ρευματος, την πρωτη φορα μπηκε windows κανονικα. Τη δευτερη ηθελε ενα reset. Απο την τριτη και μετα....δεν... Κανει post αλλα εκει που πρεπει να αρχισει το windows loading, εχει μαυρη οθονη (backlight on) και το keyboard δουλευει και μπορω πχ να κανω ctrl+alt+del. Το τρελο ειναι πως αν μπει windows, δουλευει μια χαρα! Οτι κι αν κανω, ακομα και cpu/gpu stress test δε νιωθει οσες ωρες και να το δουλευω. Αμα ομως κανω restart.....stuck... :/
  11. subneo

    ASUS P5N7A-VM freeze στο asus logo+keyboard dead!

    Δεν εχω αλλα θα παρω για αυτο το λογο.. :/
  12. subneo

    ASUS P5N7A-VM freeze στο asus logo+keyboard dead!

    Psu Collermaster 400W Τα εχω ολα εκτος κουτιου και δεν υπαρχει στραβο pin. Bios θα μπει στην τυχη εχω δεν εχω δισκο επανω.
  13. subneo

    ASUS P5N7A-VM freeze στο asus logo+keyboard dead!

    Update 2: Ειδα οτι αμα κανει boot (και σταματησει στο 2ο splash screen ) το Num lock στο keyboard ειναι on ακομα και αν κλεισω το πισι απο το power button. Aν κλεισω και ανοιξω παλι το psu, τοτε σβηνει αλλα πλεον δεν κανει boot! So.....Psu?
  14. subneo

    ASUS P5N7A-VM freeze στο asus logo+keyboard dead!

    Οκ, χωρις να αλλαξω τιποτα αποφασισε να ανοιξει και να μπει bios. Ολα καλα, βλεπει και το σκληρο αλλα στο 2ο splash screen....frozen again... :S Btw, ο δισκος δεν εχει κανενα προβλημα.. Update Εχει 5 λεπτα τωρα που παλι δεν κανει boot... Το βλεπω για καδο...
  15. subneo

    ASUS P5N7A-VM freeze στο asus logo+keyboard dead!

    Δοκιμασα και ps2 και usb keyboard. Τιποτα. Το crashfree bios3 αν καταλαβα καλα λεει πως απλα πρεπει να εχω το bios rom σε ενα usb flash drive. Παλι ομως δεν κανει τιποτα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μετα απο παρα πολλες προσπαθιες φτανει στη στην asus splash screen εστω και frozen. Η θα επρεπε να φτανει παντα εκει η ποτε!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.