Jump to content



μετατροπη ταινιας σε avi!


tsallinia

Recommended Posts

γεια σας.θα ηθελα να μου πειτε ενα προγραμμα οπου θα μπορω να βαλω μια ταινια(πχ matrix) που εχω σε dvd (των 9gb γνησιο δηλαδη),και να μπορω να το μετατρεψω σε avi.χρειαζομαι συντομα μια απαντηση γιατι το χρειαζομαι για μια δουλεια που ανελαβα.ευχαριστω πολυ!

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια κατεβασα και τα δυο.αλλα δεν ξερω τι να κανω.το αρχειο της ταινιας εχει πολλα αρχεια στο video-ts.πως μπορω να κανω ολη την ταινια ενα ,και οχι μονο ενα chapter της?δοκιμασα και τα 2 προγραμματα.αλλα εγω δεν ξερω τι να κανω

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το WinAVI Video Converter. Δεν είναι δωρεάν, αλλά μπορείς να κατεβάσεις trial έκδοση απο εδώ και να κάνεις την δουλειά σου. Είναι μακράν από τα πιο εύκολα να δουλευτούν προγράμματα. Μπορεί να τόχει και κάποιος φίλος σου.

Αν το κατεβάσεις κάνε το εξής: Όπως κοιτάς την επιφάνεια του προγράμματος πάτα το μεγάλο κουμπί AVI. Κατόπιν οδήγησέ το με browsing στο φάκελλο VIDEO_TS που σε ενδιαφέρει. Θα εμφανιστούν μόνο τα βιντεοαρχεία. Τα VOB δηλαδή. Με πατημένο το Ctrl φώτισέ τα όλα και πάτα Open. Στην επόμενη καρτέλλα πες του πού να αποθηκεύσει το αποτέλεσμα και ΟΚ. Βουαλά. Τελείωσες. Μετά από αρκετή ώρα θα τελειώσει μ' ένα τεράστιο αρχείο AVI που ήταν το DVD σου. Α, να μην το ξεχάσω. Μπορείς να το προγραμματίσεις να σβήσει όταν τελειώσει και να πάς σινεμά να δεις το ίδιο έργο που μετατρέπεις!!! :098:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Παλαιοτερα που ειχα κανει κατι αναλογο ειχα δουλεψει με το DrDivx οπου κατεβασα trial απο το divx.com .

Πολυ απλο 4-5 clicks και εισαι ετοιμη.

Μοναδικο κακο οτι δεν ξηλωνει και υποτιτλους.

:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.