Jump to content



Κι όμως η τύχη μου δεν περιγράφεται!!!!!


noo_mercy

Recommended Posts

Που λέτε σήμερα γυρνάω από την δουλειά και μπαίνω στο δωμάτιο να δω τι γίνεται με ένα demo που κατέβαζα...Και πάω να δω τι παίζει στο pc και ήταν κολλημένο.Ούτε άνοιγε , ούτε έκλεινε.Και ανοίγω το κουτί και βλέπω ούτε λίγο ούτε πολύ μια λίμνη (χωρίς ψαράκια):104: Τρώω την φρίκη της ζωής μου και αφού έλεγξα τα λάστιχα και δεν έχανε από εκεί βλέπω οτι ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ(ναι ναι όπως το διαβάζετε)Με τα σεσουάρ και τα λοιπά στεγνώνω την μητρική και βάζω ρεύμα να δω τι παίζει και τελικά ξεκίνησε αλλά δεν μπορούσα να το επιβεβαιώσω επείδη την κάρτα την είχα βγάλει.Και μετά απο μια ωρίτσα μου φαίρνουν την στοκ ψύκτρα και τελικά δουλεύει:098: :098:

Και εγώ ακόμα δεν το πιστεύω. Έπεσα απο 40.000 πόδια απο το αεροπλάνο και σταμάτησα σε ένα φορτηγό γεμάτο 500ρικα και 7 ξανθιές αγνώστου προέλευσης.......

Τελικά ο θεός είναι μεγάλος:044: :044: :044: :046:

Link to comment
Share on other sites

Έπεσα απο 40.000 πόδια απο το αεροπλάνο και σταμάτησα σε ένα φορτηγό γεμάτο 500ρικα και 7 ξανθιές αγνώστου προέλευσης.......

Τελικά ο θεός είναι μεγάλος:044: :044: :044: :046:

Για τα 500άρικα ή τις ξανθιές :104: :104: ????

Τέλος πάντος ...... ΑΞΙΟΣ :098: :098: :098: :098:

Τι γίνετε στον κόσμο ???? να φανταστείς ότι ένα φιλαράκι έκεψε μιά Abit Fatality με μια σταγόνα που έφυγε απο ένα ρακοράκι...........:011: :011:

Και δεν είχε και ξανθιές....:022: :022:

Link to comment
Share on other sites

Μου έκανε εντύπωση και μου την βίδωσε το σκηνικό το ότι την έστησα μόνος μου χωρίς να έχω ιδέα και απο τα σωληνάκια δεν έχανε και μου την έκανε το μπλοκ. Η αλήθεια είναι ότι μιας και τα έπαιξε το μπλοκ το άνοιξα, είχε ξεκολλήσει το επάνω φύλλο(και **** τα μπλοκ) και είχε κάτι σαν λάσπη μέσα(ίσως ήταν άλατα) αλλά να ξεκολλήσει το μπλοκ επειδή το υγρό δεν είχε καλή ροή μέσα μου φαίνεται λιγάκι άκυρο.Την άδειασα πρόσφατα (αρχικά είχα νερό και παραφλού και τώρα έβαλα παραφλού σκέτο που αγόρασα από το e-shop. Τέλος πάντων όλα καλά.

Μεφίστο που χάθηκες εσύ βρε;:019: :043: :043: :044: :044: :044: :040: :019:

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς που τελευταία δεν έχει και πολύ χρόνο και δεν έχουμε και πολλά κρούσματα στο forum!!!

Α γι' αυτο με το που γυρισα σπιτι τα ηχεια γρατσουνανε σαν τρελα. Παλι για καινουργια ειμαι!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.