Jump to content



Δυσκολη επιλογη motherboard asus


davarisx

Recommended Posts

καλημερα σε ολα τα παιδια.θα ηθελα να ρωτησω το εξης.θελω να αγορασω μια cpu intel core 2 duo Ε6400.το ζητουμενο ειναι ποια μητρικη(asus παντα)πρεπει να αγορασω η οποια να μου δινει μεγαλο FSB(πανω απο 400mhz)ετσι ωστε να εχω μεγαλες ανοχες για overclock?υπαρχει καποια η οποια να εχει και wi-fi ενσωματωμενο?ευχαριστω και περιμενω την βοηθεια σας.

Link to comment
Share on other sites

Σε εμένα από την άλλη η asus σταμάτησε στα 375fsb orthos stable, την άλλαξα με μια giga ds4 η οποία πάνω από 350fsb δεν ήθελε με τίποτα να κάτσει και από χτες που πήρα μια νεα ds4 είμαι 438fsb σταθερός με έναν 6400@3504 week L628 με 1,45V από bios. Συμπέρασμα δικό μου πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να σου κάτσει μητρική καλή με την πρώτη.

Link to comment
Share on other sites

Αφού θα πάρεις τον 6400 μη πας σε μητρική με 975, η P5WDH είναι ποιο καλή με τους 4mb Conroe, πάρε την p5b deluxe με το wifi αφού το χρειάζεσαι, δεν έχει διαφορά από την P5b χωρις το wifi.

Link to comment
Share on other sites

ριξε μια ματια εδω..http://www.asus.gr/products_compare_show.aspx?array_model=1295,1179 κοιτα Overclocking Features-SFS (Stepless Frequency Selection) και στην μια και στην αλλη.η απλη δινει μεχρι 650mhz και η wi-fi δινει μεχρι 400.θα σου ημουν υποχρεος αν με βοηθουσες γιατι να συμβαινει αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.