Jump to content



6600 conroe +matx mobo


Darkus

Recommended Posts

Kαλησπερα στο forum

Εχω αγορασει ενα 6600 και μνημες 2 gb οι οποιες δεν ανεβαινουν και παρα πολυ και ψαχνω για μητρικη matx που να δινει καποιο περιθωριο Oc.

O 6600 ειναι τεσταρισμενος απο τον προηγουμενο κατοχο και ανεβαινει πολυ.

3,2 χωρις βολτ και μεχρι 3,6 με αερα, 3,8 ηταν το μαξ που ειχε δοκιμασει και πηγαινε και πιο πανω.

Το ζητουμενο για μενα δεν ειναι το oc αυτη τη στιγμη αλλα να εχω ενα κομπακτ συστημα με γερο επεξεργαστη.Για αργοτερα βλεπουμε......

Τωρα σκεφτομουν για ενα asrock 945 g-dvi, για το οποιο εχω ακουσει καλες κριτικες αλλα ανεβαζει μονο μεχρι 299 fsb(δλδ αντε να το φτασω μεχρι 2,7 ghz)Eιναι κριμα αν το σκεφτεις.Θα ηθελα να μπορουσα μεχρι 330 αλλα σε μητρικη matx.

Το 299 που βγαζει η asrock 945 g-dvi μαλλον οφειλεται σε περιορισμους του τσιπσετ.Εχουν κυκλοφορησει παρομοιες μητρικες (matx) με 965 οι οποιες ομως δεν τα πανε πολυ καλα σε oc ,χωρις ομως να λενε και μεχρι που φτανουν.....

Το ζητουμενο για μενα ειναι αν εχει καποιος matx 965 chipset και να την δοκιμασει μεχρι που πηγαινει ή αν γνωριζει καποιο review στο ιντερνετ.

Εχω βρει ενα συγκριτικο στο tomshardware με 4 matx με 965 (asus, msi , gigabyte, τη τεταρτη δε θυμαμαι....).Το μονο που αναφερει ειναι πως δεν ειναι καλες στο oc.Eνταξει , το ζητημα ειναι πόσο.Α υπαρχει και μια ιντελ αλλα ουτε αυτη ειναι καλη στο oc.

Αν εχουν παραπλησια αποδοση με την asrock 945 g-dvi τοτε με βοηθανε πολυ στην επιλογη μου.Το συστημα θα το στησω τα χριστουγεννα διοτι μεχρι τοτε θα εχω πολυ δουλεια, οποτε καθε βοηθεια μεχρι τοτε ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.