Jump to content



geil cl2.5 & ??cl3 ..einai ok ???


bluesattack1442169183

Recommended Posts

γεια σας. έχω πάνω στο pc 2*512 geil value pc3200 400 cl 2.5 (που τρέχουν στα 133.8 fsb:ddr 1:1) cl 2.5 (4-4-8 δείχνει το sκρούtζ) και θέλω να προσθέσω αλλα 2*512 .δεν παίζω πολύ βαριά παιχνίδια ούτε και ασχολούμαι με oc ...απλώς θέλω να αυξήσω τη ram και γιούτο ψάχνω μια φτηνή λύση. η ερώτηση μου είναι απλή....αν βάλω δυο dimms με cl 3 προσπαθώντας να εξοικονομήσω 20-30 e από τα αντίστοιχα με κας latency 2.5 θα έχω πρόβλημα ??? πρόβλημα σταθερότητας -λειτουργίας ??? λόγο του διαφορετικού cl θα τρέχουν όλες με cl 3? θα έχει διαφορα σε επιδόσεις η για κάποιον που δεν τρέχει varies εφαρμογές-games δεν γίνεται "αιστηθ" ?οι μονες που είχα δει με cl 2.5 και τιμή χαμηλή ήταν οι twinmos αλλα δεν μπορώ να τις βρω...είναι καλές ? με το mobo άσους p5gd1-προ είναι συμβατές??(σε περίπτωση που τελικά βρω..)

Link to comment
Share on other sites

Δε θα εχεις κανεα προβλημα να βαλεις μνημες με cl 3 απλά οπως ειπες θα τρεχουν και οι παλιες με αυτη τη ρυθμιση.

διαφορες στις επιδοσεις προς τα κατω δε θα καταλαβεις, ίσα ίσα το πιο πιθανό ειναι οτι θα καταλαβεις προς το καλυτερο λογο της περισσότερης μνημης και της κατα πολύ πλεον λιγότερης χρησης του page file.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.