Jump to content

Ουρανοκατέβατη 8800 GTX... ...και τώρα ? ? ?

Silender

Recommended Posts

Eιδες bill που με τετοιες ρυθμίσεις που παίζει έχει CPU limitation? :D

Και συ αμεσως να μας δειρεις...

Ειδικά αν ο Χ2 είναι default@2ghz,

τοτε είναι που απλά just can't keep up even with the 7950GX2...

δεν εχει limitation στα 1280.

απλα με τις ρυθμισεις αυτες δεν εκμεταλλευεται το θηριο που εχει..

σαν να παιζω εγω με την 1900 στα 800*600...

και αντί τον 6600 σου να έχεις P4 στα 3

απο τα 1280 και πανω αναλαμβανει η καρτα ολη την δουλεια....

ενα παραδειγμα που τεσταρα απο περιεργεια ηταν με το Tomb Raider Legend.

στα 1280 ολα φουλ και next gen,ειχα πιο ομαλο gaming απ`τα αντιστοιχα στα 1024.

Off topic

Για εξηγήστε στον αδαή τότε:

τωρα που παίζω Imperial Glory με Α64@3 και σε σκηνές με μπολικες (μιλαμε για πολύ μπόλικες) μοναδες να μαχονται έχω ~10-15 FPS* είτε βάζω την καρτα στα 590/1700 είτε default,

Αν βάλω πχ Ε4300@3 δε θα δω ουσιαστική διαφορα?

Το λέω γιατί νομιζα πως με κοβει η CPU και γι αυτό σκοπευα να πάρω C2 αν ομως οχι, τοτε να μη χαραμίσω τα λεφτάκια μου.

*=1280, 4XAA, 16XAF(δοκιμασα και 2Χ 8Χ αλλά είδα διαφορα της ταξης των ~3FPS)

Off topic

Για εξηγήστε στον αδαή τότε:

τωρα που παίζω Imperial Glory με Α64@3 και σε σκηνές με μπολικες (μιλαμε για πολύ μπόλικες) μοναδες να μαχονται έχω ~10-15 FPS* είτε βάζω την καρτα στα 590/1700 είτε default,

Αν βάλω πχ Ε4300@3 δε θα δω ουσιαστική διαφορα?

Το λέω γιατί νομιζα πως με κοβει η CPU και γι αυτό σκοπευα να πάρω C2 αν ομως οχι, τοτε να μη χαραμίσω τα λεφτάκια μου.

*=1280, 4XAA, 16XAF(δοκιμασα και 2Χ 8Χ αλλά είδα διαφορα της ταξης των ~3FPS)

Τσου δεν θα δεις τπτ.Βαστα χρημα.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που δε σκέφτηκε κανείς:

ΤΙ διαγβωνισμός ήταν αυτός; Πες μας κι εμάς να χουμε το νου μας για το μέλλον :)

απο τα 1280 και πανω αναλαμβανει η καρτα ολη την δουλεια....

ενα παραδειγμα που τεσταρα απο περιεργεια ηταν με το Tomb Raider Legend.

στα 1280 ολα φουλ και next gen,ειχα πιο ομαλο gaming απ`τα αντιστοιχα στα 1024.

Για βάλε 1600x1200 δίχως AA/AF και πες πάλι :D

Το Limitation πέφτει ανάλογα με την ανάλυση και τα φίλτρα :)

Βρε συ...Oblivion @ 1280x1024 με μόνο 2xAA/2xAF με την 8800GTX ?

Are you out of your mind ? :D

Duuuuuude!

Βάλε το στα 1600x1200 με 8xQ AA & 16xAF να ισιώσεις τώρα :)

χε χε, δεν αντέχει το monitor :p :104:

έκανα όμως άλλη δοκιμή. Έβαλα το Flight Sim X του γείτονα να δω τι θα παιχτεί. Βασικά εδώ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εδώ ΈΧΕΙ διαφορές από την GX2 και μάλιστα μεγάλες. Βέβαια το παιχνίδι ψιλοσέρνεται σε σημεία αλλά έχω ακούσει οτι ευθύνεται ο κακός προγραμματισμός του.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που δε σκέφτηκε κανείς:

ΤΙ διαγβωνισμός ήταν αυτός; Πες μας κι εμάς να χουμε το νου μας για το μέλλον

Το είχα πρωτοαναφέρει στο θέμα με τα X-Mas presents, τοπικό κατάστημα από το οποίο είχα πάει να αγοράσω 1 πακετάκι Dual Ram OCZ για service σε φίλο μου και μου λέει ο καταστηματάρχης:

-Ψιτ! γράψε εδώ όνομα, κινητό. Βάλε και μια υπογραφή εδώ και θα μπείς στην κλήρωση για μια κάρτα γραφικών extreme gaming.

-Καλά, μπαρμπούτσαλα(τι να μου πεις κι εσύ, GX2 έχω, σκέφτηκα) *είπα και υπέγραψα*

Ε αυτό έγινε κάπου στις 10 πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου. Με το νέο έτος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως κέρδισα και μόλις τον ρώτησα τι? Μου είπε μια XFX 8800 GTX και ότι δεν έχει στοκ διότι πούλησε και την τελευταία και εαν θέλω να πάρω κάτι ίσης αξίας. Εγώ του είπα δε με ενοχλεί να περιμένω να σου έρθει καινούρια παραγγελία και να'μαι σήμερααααα.

Και ναί bill, το Oblivion στα 1600x1200 και όλα στο full(HDR on) έχει διαφορές. Η GX2 κάνει 2-3 μικροσπασιματάκια όποτε αλλάζω τοπίο με ταχύτητα, πράγμα που δεν παρατήρησα στην GTX.

Πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμη πώς ακριβώς με "κόβει" η CPU αφού όλα τρέχουν νερό και τώρα και με τη GX2. Τόσο μεγάλη διαφορά έχει πια ο 6600?:confused:

Mαλλον αυτό ισχύει τελικά:

Το Limitation πέφτει ανάλογα με την ανάλυση και τα φίλτρα

Οπως το καταλαβα τωρα είναι τελείως σχετικό.

Απλά οταν παιζεις με λιγα φιλτρα κτλ, η CPU δεν μπορεί να ακολουθήσει τον πιο γρήγορο ρυθμό επεξεργασίας δεδομένων της GPU, με αποτελεσμα να υπαρχουν στιγμές που η GPU "καθεται".

Δειτε και αυτό το αρθρο του anand

Εγω τόση ώρα σε αυτό βασιζόμενος μιλούσα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.