Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ


leon81

Recommended Posts

ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ USB ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ 160GB SEAGATE BARRACUDA.TΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4GB ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ WINDOWS - DELAYED WRITE FAILED ERROR etc etc ΚΑΙ ΟΤΙ THIS ERROR MAY BE CAUSED BY A FAILURE OF YOUR COMPUTER HARDWARE OR NETWORK CONNECTION.ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΡΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

Link to comment
Share on other sites

Ενας απτους δυο δισκους σου παει για "νεκροταφειο". Το εχω παθει και εγω αυτο, και πηγα και μου τον αλλαξανε, αφου πρωτα προσπαθησα να σωσω οτι ειχα μεσα στο δισκο με αποτυχια.Ουτε με stellar, ουτε με acronis, ουτε με τπτ. Μαλλον ειναι ο εξωτερικος σου, γιατι ενω τα αρχεια μεταφερονται, δεν μπορουν να γραφτουν στον εξωτερικο δισκο, οπως σου λεει και το μνμ που σου βγαζει, οποτε μην αφησεις πραγματα εκει. Αν εχεις ακομη αποδειξη, αλλαξε τον.

Link to comment
Share on other sites

ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Η/Υ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΗΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η INNOVATOR BY AKASA 3.5'' SATA+USB 2.0 ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝ 200GB MAXTOR ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΟΥ Η ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ WINDOWS?

Link to comment
Share on other sites

Τσέκαρε και τις συνδέσεις προσεκτικά μήπως κατά τη μεταφορά γίνεται κάπου διακοπή μεταφοράς ή ρεύματος. Αυτό το μύνημα μου το έχει σκάσει ο φορητός Mybook Essential 2 φορές, επειδή τον έκατσα στο δίκτυο της ΔΕΗ και έκανε διακοπή ρεύματος οπότε έκλεισε.

Link to comment
Share on other sites

Η σύνδεση ειναι usb 2.0 αλλα εντάξει κατάφερα να κάψω την θήκη προφανως και ησύχασα.Αντε επιτέλους μου εβγαλε την ψυχη η χαζομαρα.Θα το πάω πίσω και αν το φτιαξουν σας ενημερωνω.Σας ευχαριστω ολους

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.