Jump to content



UPS για LCD


dimisd1442169115

Recommended Posts

Από χθές είμαι κάτοχος της Philips 42PF7621D (πρόλαβα και το ντέρμπι). Ο κυριούλης που μου έφερε την τηλεόραση μου είπε ότι το πολύπριζο ασφαλείας που έχω δεν είναι αρκετό για το τέρας αλλά πρέπει να πάρω ups. Μπορείτε να με φωτίσετε τι ups να πάρω γιατί επειδή τόσο καιρό στο σπίτι δεν χρειάστηκα ένα έχω μαύρα μεσάνυχτα για τον τύπο (standby, line interactive,κλπ).Υπόψιν ότι στο ίδιο πολύπριζο εξυπηρετούνται Nova και Sony Home Theater Dav-Dz810.

Link to comment
Share on other sites

Για να είσαι καλυμένος, το ups που θα πάρεις θα πρέπει να έχει 50% περισσότερα VA από τα watts κατανάλωσης που θέλεις να καλύψεις. Πχ αν θέλεις να καλύψεις 200 Watts φορτίο, ένα UPS 300VA θα σε καλύψει. Υπόψιν ότι υπάρχουν UPS που περιλαμβάνουν surge protectors και άλλα που δεν περιλαμβάνουν, οπότε θα πρέπει να τα βάλεις εσύ πάνω σε πολύπριζο ασφαλείας. Μια καλή επιλογή για πολλές συσκευές είναι αυτή. Πάντως κοίταξε και πέρα από αυτό γιατί υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε τιμές, ποιότητες κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.