Jump to content



Τί τρέχει?


Nod22

Recommended Posts

Καλημέρα σας!Έχω μια ερώτηση..όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ ας απαντήσει!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σε κάποιο pc(του κουτιού είναι!μόνο λειτουργικό,office k antiv. έχει) που ανοίγει μόνο του,εκτός απο τις ρυθμίσεις στο bios(wake on lan,modem,ring etc.. ) υπάρχει περίπτωση να τρέχει κάποιο πρόγραμμα μέσα απο τα windows?Αν μπορεί να ισχύει κατι τέτοιο,ξέρετε πιο είναι ετσι ώστε απο το task manager να το κάνω σταματήσω?Το θέμα αυτό το βάζω στα επείγοντα γιατί πρεπει μέχρι το απόγευμα να έχω βρεί μια λύση!Σας ευχαριστώ κ πάλι!

Link to comment
Share on other sites

Να τρέχει κάποιο πρόγραμμα στα windows που να ανοίγει μόνο του...; Αφού την ώρα που ανοίγει μόνο του, δεν τρέχουν τα Windows.

Κοίτα τις ρυθμίσεις του BIOS. Τα WakeUp events. Δες μήπως έχεις βάλει κάτι σε καμιά USB θύρα που δεν θα πρεπε και το "ξυπνάει" αυτό (ποντίκι, σκλ. δίσκος, κτλ, κτλ.)

Link to comment
Share on other sites

Η μοναδική usb θύρα που χρησιμοποιείται είναι το usb mouse κ ένας lexmark εκτυπωτής!Aπλά επειδή στο βιος ολα περί ξυπνήματος είναι disabled, έλεγα μηπως τρέχει κάποιο autologin.exe πχ!θα δοκιμάσω ν αλλάξω θέση στα usb...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.