Jump to content



NEC DVD-RW ND-3500 και... προβληματα εγγραφης


Recommended Posts

Καλησπερα σας,

ειμαι κατοχος του παραπανω dvd/rw drive εδω και δυο χρονια , και πρεπει να ομολογισω πως δεν ειχα κανενα προβλημα εως τωρα. Την τελευταια εβδομαδα δεν παει ομως κατι καλα.

Καταφερα να καψω(ανεπιτυχως) 8-10 Ri-Disk DVD-R, προσπαθωντας να εγγραψω αρχεια video . Στην αρχη σκευτηκα πως αδιασε το buffer και για αυτο εγινε αυτο το πραγμα. Την δευτερη φορα παλι το μυαλο μου πηγε στην μνημη, και ετσι την τριτη φορα εκλεισα ολες τις εφαρμογες , αλλα το αποτελεσμα ηταν παλι το ιδιο.

Σειρα , ειχε το NEro , χωρις να μπω σε μεγαλες σκεψεις , μπηκα στο linux και εκανα και απο εκει καπιες εγγραφες , χωρις επιτυχια παλι.

Πολλες φορες και στα δυο λειτουργηκα , εκαναν δηθεν επιτυχης εγγραφη, αλλα βλεποντας μονο το dvd απο κατω φενοταν οτι η εγγραφη ειχε γινει μονο στο πρωτο μερος, με αποτελεσμα τα αρχεια να μην πεζουν.

Τελος σκευτηκα πως θα ηταν ασυμβατοτητα του drive με τα δισκακια.

Αγορασα TDK και το αποτελεσμα το ιδιο παλι .

Σε οτι ταχυτητα και να δοκιμασω. ακομα και στ 2χ , η 4χ .

Ανοιξα το dvd-rw drive να δω μηπως εκατσε κατι στην κεφαλη, ολα μια χαρα. Εκανα εναν τυπικο καθαρησμο, και δοκιμη παλι, αλλα για ακομα μια φορα το αποτελεσμα ηταν αρνητικο.

Τωρα δεν ξερω τι θα μπορουσα να δοκιμασω ακομα πρωτου να παω για αγορα νεου dvd-rw drive . Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν εχω ορεξη να καψω αλλα 10 dvd :)

ΥΓ. αν γινεται προτεινεται καποια Dvd-rw (εκτος NEC) στην κατηγορια των 30-40 euro . Να κανω την δουλεια μου βασικα. Απλα μια γνωμη αν εχετε διαβασει reviews/test κλπ που να ξεχωριζουν καπως καποιο απο τα dvdrw στην κατηγορια αυτη.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ είναι ενα συγκριτικό με 26 DVD-RW.

Πρωτο έρχεται το LG GSA-H42N , και για κάποιον που ενδιαφέρεται για το lightscribe

το site προτείνει το LG GSA-H42L του οποίου είμαι κάτοχος εδώ και μια βδομάδα,

μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ,

αλλά καλύτερα να μιλήσει και κανείς που το έχει περισσότερο χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Τα LG τα δουλευουμε στη δουλεια και μεχρι στιγμης δεν ειχαμε καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Προσωπικα στο σπιτι εχω 2 liteon και 1 nec. Θα σου ελεγα να κοιταξεις κατι σε liteon πριν κανεις καποια αγορα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.