Jump to content



Mητρική για Ε6300


LosRe

Recommended Posts

Ρε παιδιά σκοπεύω να πάρω pc με τον 6300 και δεν ξέρω ποιά από τις 2 μητρικές να πάρω:

Αυτήν ή

Αυτήν

Η αλήθεια είναι πως το SLI δεν είναι και προταιρεότητα μου. Απλώς έχω διαβάσει αρκετά reviews και δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι καλύτερη. Εδώ να σημειώσω πως στο σύστημα θα μπεί ένα dimm του 1gb Kingston Hyper X 800Mhz. Οπότε αν γνωρίζετε κάποια ασυμβατότητα θα ήθελα να το ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

θα σου πρότεινα μία ASUS με ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ intel chipset.....βασίκα ό,τι μητρική και να πάρεις θα ήταν συνετό να πάρεις Intel Chipset ...απλα η ASUS έχει αποδειχθεί από πολύ κόσμο αξιόπιστη καθώς και η GB....από την στιγμή μάλιστα που δε σε καίει και το SLI τότε intel chipset για μέγιστη απόδοση.....από κει και πέρα είναι τι λεφτά διαθέτεις

Link to comment
Share on other sites

Πάρε την giga και απο μένα ... είναι αρκετά καλή

αν εισαι μαζοχας παρε την gigabyte.

μια ειναι η μητρικη για 6300 και αυτη λεγεται Asus P5b Deluxe wi-fi

Η μητρική που γράφεις αγγίζει τα 190 Ε... :018: :018: ..... 90Ε περισότερα απο την GA-965P-S3

Link to comment
Share on other sites

παιδιά επειδή και εγω ενδιαφέρομαι γα μητρική για τον 6300 και για να μην ανοίγω άλλο θέμα,καμμιά γνώμη για την καλύτερη ώστε να μην ξανακάνω και σύντομα αναβάθνιση....είμαι λίγο άσχετος απο o/c αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να μπω στο χώρο....η δικιά μου μητρική αυτή την στιγμή ειναι τραγική!Πριν πάω σε c2d καλοέβλεπα gigabyte dq6 και asus P5W DH Deluxe....για πείτε καμια γνώμη,λέω σε λίγο να την αλλάξω τη δικιά μου...πάσχα έρχεται.....:033:

Link to comment
Share on other sites

παιδες να ξερετε οτι στην Ιντελ πλατφορμα ολα ξεκινανε απο μια ΚΑΛΗ μητρικη. αν νομιζετε οτι με την μητρικη των 90 ευρω θα εχετε τις υπηρεσιες μιας που κανει 190 ειστε γελασμενοι , οικτρα.

Link to comment
Share on other sites

καμια πρόταση φίλε μου???καλοβλέπω και την asus comando πια,έχω ακούσει καλά λόγια....απο ότι έχω διαβάσει για τον 6300 chip καλό είναι το 965,σωστά??το rd600 τι γίνεται με αυτό??

Link to comment
Share on other sites

παιδες να ξερετε οτι στην Ιντελ πλατφορμα ολα ξεκινανε απο μια ΚΑΛΗ μητρικη. αν νομιζετε οτι με την μητρικη των 90 ευρω θα εχετε τις υπηρεσιες μιας που κανει 190 ειστε γελασμενοι , οικτρα.

Aυτό που λές δεν στέκει και είναι τελείος αόριστο. Όλα είναι σχετικά! Κάθε μητρική είναι φτιαγμένη και προσφέρει ανάλογα τις απιτήσεις κάθε χρήστη. ΔΕΝ χρειάζονται όλοι μητρικές 190+ ευρώ. Ούτε το πιό ακριβό είναι πάντα το πιό καλό. Απεναντίας σε διάφορα forum όλο για προβλήματα ακούω σε μητρικές 200+ ευρώ. Εννοείται αυτό δεν σημαίνει ότι είναι προτιμότερο να παίρνουμε φτηνές. Απλά ο καθένας παίρνει μητρική ανάλογα τις ανάγκες του.

Link to comment
Share on other sites

Asus p5b dlx , και απο μένα . Καταρχήν η asus ειναι η πιό εμπειρη σε intel μηχανάκια , δεν ειναι δύστροπη οπως οι gigabyte , σε επιδόσεις overall ισως να ειναι και η πιο γρήγορη 775 αυτη τη στιγμή κλπ κλπ . Εγω την δικιά μου πάντως την έχω απο οταν πρωτοβγήκε [15 Αυγουστου νομιζω την ειχα παραλάβει] και δεν εχει παρουσιάσει το παραμικρό . Τέλος 90ε διαφορα για μένα δεν είναι τοσο μεγαλη διαφορά [για μομπο ετσι . ] Εδω 90 και 100 δίνεις για να πάρεις την gtx αντι της gts 8800 και ας μην εισαι gamer για να δεις 120fps αντι για 100 μια φορα τον μηνα που θα παιξεις . Εδω μιλάμε για μητρικη boys . Το Α & Ω του pc.

Επίσης έχετε υπόψιν πως ο ea6gka ειχε και ds3-ds4 οπότε κάνει άμμεση σύγκριση με την p5b. [ακα δεν μιλαει γιατι ειναι ερωτευμενος με την ταδε εταιρια η γιατι εχει το τάδε μομπο>all]

Link to comment
Share on other sites

;309153']Επίσης έχετε υπόψιν πως ο ea6gka ειχε και ds3-ds4 οπότε κάνει άμμεση σύγκριση με την p5b. [ακα δεν μιλαει γιατι ειναι ερωτευμενος με την ταδε εταιρια η γιατι εχει το τάδε μομπο>all]

Ναι ρε συ αλλα και εγώ είχα μια p5b και δεν έκανε τίποτα ....από ο/c ......ενώ με την ds4 σε 2 μηχανάκια τα 500fsb τα έχω με τον 6300 ... και σε μια ps3 έχω φτάσει τα 480fsb...(οn air)

Nομίζω ότι αυτά τυχαίνουν ...... αλλά το θέμα είναι όπως είπε και ο los!!!

Κάθε μητρική είναι φτιαγμένη και προσφέρει ανάλογα τις απιτήσεις κάθε χρήστη. ΔΕΝ χρειάζονται όλοι μητρικές 190+ ευρώ. Ούτε το πιό ακριβό είναι πάντα το πιό καλό. Απεναντίας σε διάφορα forum όλο για προβλήματα ακούω σε μητρικές 200+ ευρώ. Εννοείται αυτό δεν σημαίνει ότι είναι προτιμότερο να παίρνουμε φτηνές. Απλά ο καθένας παίρνει μητρική ανάλογα τις ανάγκες του.

Αυτά..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.