Jump to content



Με ενα σμπαρο 2 τρυγονια? Ή μηπως ενα?


sadosp

Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος μπορει με ενα υπολογιστη καποιων αξιωσεων (διπλοπυρηνος αρκετη μνημη κλπ), προσθετωντας ενα δευτερο μονιτορ-ποντικι-πληκτρολογιο, να μπορει να τρεξει μια δευτερη ιδια ή διαφορετικη εφαρμογη. Π.χ δυο φιλοι να παιξουν ενα διπλο παιχνιδι, ή ο ενας να σερφαρει στο διαδυκτιο ενω ο αλλος να παιζει ενα παιχνιδι.

Ειναι κατι τετοιο εφικτο? Το εχει κανει καποιος?

Ή μηπως το μονο που μπορει να κανει ο χρηστης ειναι απλως να χωρισει την επιφανεια εργασιας σε 2 μερη, τα γνωστα dual view ή cloning.

Link to comment
Share on other sites

Κατά 99% μπορείς να βάλεις και 2 και 3 και όσες USB έχεις(έχω βάλει 2 USB και ένα ps/2 ποντίκια).

ΑΛΛΑ θα δίνουν εντολή στον ίδιο pointer και στον ίδιο κέρσορα. Δλδ, δεν θα μπορείς να έχεις 2 παράθυρα (εφαρμογές) και το καθενα να έχει δικά του περιφερειακά.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις έναν παίκτη με πληκτρολόγιο/ποντίκι και έναν (ή και περισσότερους) με gamepad/joystick/τιμόνι.

Link to comment
Share on other sites

δεν γινεται με τιποτα.το αποτελεσμα θα ειναι χαοτικο,θα προσπαθει ο ενας να ανοιξει ενα προγραμμα ο αλλος να κανει κατι αλλο,το μονο που θα καταφερεις ειναι να σου σπασει τα νευρα.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχετε απολυτο δικιο. Το εψαξα και εγω λιγακι το θεμα, και ειδα οτι για να κανεις κατι τετοιο, πρεπει το λειτουργικο σου να ειναι multi user. Καμια απο τις εκδοσεις Windows που εχουν κυκλοφορησει μεχρι σημερα δεν ειναι. To Linux ομως απο οτι διαβασα ειναι. Αραγε σε αυτο εχει δουλεψει κανεις με αυτο τον τροπο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.