Jump to content

sadosp

Premium Members
  • Posts

    54
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by sadosp

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Για να πω την αλήθεια εδώ και αρκετό καιρό το χρησιμοποιώ με τον πρώτο τρόπο τον οποίο περιγράφεις. Την προηγούμενη εβδομάδα με "γύρισαν" και εμένα σε voip τηλεφωνία, και έσπευσα να πάρω και τον κωδικό από τον πάροχο, ώστε να είμαι έτοιμος για την όποια δοκιμή. Τον έχω ήδη ενεργοποιήσει στο δικό τους μόντεμ το Speedport. Το θέμα είναι ότι δεν σκοπεύω να αγοράσω ip τηλεφωνικές συσκευές, οπότε λέω να το κρατήσω ως έχει με τις όποιες δυνατότητες μου παρέχει ήδη.
  2. Εννοείς δηλαδή ότι μπορεί να συνδεθεί και να δουλέψει σωστά την "σήμερον ημέρα", ή είναι σαν συσκευή παρωχημένη? Εάν ισχύει το πρώτο, υπάρχει κάπου οδηγός ρυθμίσεων?
  3. Καλημέρα. Έπειτα από 9 χρόνια, έχει κάποια αξία να συνδέσει εάν είναι εφικτό κάποιος το εν λόγω μόντεμ στην Cosmote Voip τηλεφωνία του? Αναφέρομαι στην πολύ παλαιά πρώτη έκδοση, χωρίς ασύρματη δυνατότητα.
  4. Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να κανει εναν ανθρωπο εν ετει 2007 να καθετε εμπρος σε μια crt οθονη. Εκτος αν εχει καποια crt 21" ή και >, και λογω κοστους δεν μπορει να αποκτησει αντοιστιχη tft. Ενα απλο πειραμα για το ποσο επηρεαζει τα ματια μας η crt(οχι απο αποψη ακτινοβολιας), ειναι να εργαζετε καποιος με crt για 20 λεπτα, και επειτα να ανοιξει μια tft που θα βρισκετε στο ιδιο γραφειο και να συνεχισει με αυτην. Εννοειτε στην ιδια συχνοτητα και αναλυση. Προσπαθηστε το.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.