Jump to content



6800 , Dual Monitor και BF1942 = πρόβλημα.


Greek

Recommended Posts

Σήμερα λοιπόν έβαλα πανευτυχής μια Dell 1907 LCD στο DVi δίπλα στην πιστή μου LG 1915. Όλα ωραία και καλά το extend window παίζει μια χαρά , οι διαφορές ανάμεσα σε LCD & TFT αρκετές αλλά αμελητέες ανάλογα με την περίσταση.

Το πρόβλημα εμφανιζεται όταν ξεκινάω το BF 2142 ή μάλλον το ότι πλέον δεν ξεκινάει το παιχνίδι . Μόλις φανεί το logo του παιχνιδιού , 2 δευτερα μετά μαυρη οθόνη στην primary (dvi) και μετά κλείνει. Δοκίμασα καν να κάνω disable το 2ο μόνιτορ , επανεγκατέστησα το παιχνίδι αλλά και πάλι δεν ξεκινάει.

Εϊναι πρόβλημα της κάρτας , θέμα οδηγών ή του παιχνιδιού? Έχει κανενας παρόμοιο πρόβλημα ή ακούσει κάποια λύση?

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου έπαιζε κανονικά με 6800GT + 2χ eizo και με ανάλυση 4096x1536 + μια Geforce 2 με 15άρα CRT μαζί, Στις ρυθμίσεις της κάρτας είχε επιλογές : Μονή προβολή, διπλή (Dualhead), οριζόντια επέκταση και κάθετη επέκταση. Εγώ στην 6800 και στις 2 eizo είχα οριζόντια επέκταση και έπαιζα το παιχνίδι σε 2 οθόνες παράλληλα. Το ότι μαυρίζει η οθόνη μπορεί τα hertz να μην είναι ρυθμισμένα σωστά. Στους 97.χχ θα πας εκεί που λέει «διαχείριση προσαρμοσμένων χρονισμών» και θα προσθέσεις την ανάλυση π.χ. 1280 χ 960 και Ρυθμός ανανέωσης GDI στα 60 > κάνε το έλεγχο > μετά οκ. Λογικά τώρα θα σου παίξει κανονικά.

Δύστιχως η 2η μου eizo παρέδωσε πνεύμα.. 15000 ώρες λειτουργίας.. κλαψ :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.