Jump to content


EIZO S1910 Ειναι μεγαλη η ζημιά????


Iannis

Recommended Posts

Η ζημια εγινε πριν 2 ημέρες :(

το θύμα εδώ

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=14846

Αλλαγή σωλήνων και νερού στην υδόψυξη του pc Το τριπλο ψυγείο επανω στο tower LiAnLi . Γέρνω λιγο το pc και φεύγει το ψυγείο το οποιο πεφτει στην οθονη Το λαμακι στήριξης, που ειναι σαν μαχαίρι, κανει μια γρατζουνιά στην οθονη μηκους περιπου 4mm η οποια φωτιζεται ασπρη οταν ειναι μαυρο το φοντο.

Εχει σκιστεί ο φωτοφράκτης???(δεν ξέρω εαν το λεω σωστά)

τι κάνουμε??

Link to comment
Share on other sites

:confused: :010: :056: Aχχχχ .... Λοιπόν το μόνο που βρήκα για επιδιώρθωση σε γρατσουνιές είναι αυτό εδώ . Άλλη λύση δεν πιστεύω να υπάρχει.

O φιλος Νικολας ειχε απο Αμερικα αυτο:

http://www.icleaner.com/

Διστυχώς δεν δούλεψε γιατι η ζημιά ειναι στο πανελ. Μιλησα με αντιπροσωπία της Eizo και ή αλλαγή του πανελ κοστιζει 350€ +φαπα.

Δεν ξέρω μάλλον δεν με συμφερει να το αλλαξω οταν το νεο S2311 κανει 500

Θα δουμε

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.