Jump to content



αναβαθμιση cpu+mobo....


phovos

Recommended Posts

Ειχα μια ιδέα χθες και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας!

Εχω το συστημα της υπογραφής μου και είπα να αλλάξω mobo και cpu και να πάω σε 939+winchester 3200+

Το pc δουλευει αψογα αλλα αυτες οι o/c δυνατοτητες του winchester μου χουν βαλει ιδέες!

Αξίζει να το κανω το βήμα?

Σκεφτομαι να πουλήσω mobo+cpu και να πάρω ενα καλό second hand mobo κι εναν επεξεργαστή(καινούργιο)....ετσι όπως τα υπολογίζω η αναβάθμιση θα μου βγει περίπου στα 280ευρώ.

Μια καλή τιμή για τα δικά μου ποια θα ήταν?ειναι 8μηνων και έχουν τα πάντα(αποδειξεις συνοδευτικά....everything)Εγω λέω 180-200 ευρω ώστε να μπορέσω τουλάχιστων να πάρω τον επεξεργαστή και να δώσω άλλα 80-90ευρώ για τη μητρική....

Link to comment
Share on other sites

Σταθερότητα και o/c??Μπορείς να έχεις ενα overclocked συστημα και παραλληλα να είναι πολύ σταθερό...Αυτό εξαρτάται απο τη ποιότητα του hardware και τις ικανότητες σου...Και δε θέλω τρελα πράγματα από τον επεξεργαστή απλά να χτυπάει άνετα 2400(ξερω ξερω οι μνήμες μου δε κάνουν για τετοια πραγματα:D :D )....

Π.χ το δικό μου σύστημα είναι σταθερότατο αλλά η μητρική δεν έχει agp/pci lock οπότε δεν έχω δοκιμάσει να ανεβάσω τον επεξεργαστή(Μια φορά πήγε μέχρι 2200 με default voltage έτσι για δοκιμή...)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.