Jump to content

Seeker

Premium Members
  • Posts

    1.131
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Seeker

  1. Seeker

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Οι ζωόφιλοι του forum ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσετε αυτο!!!
  2. Seeker

    Linux distro chooser

    Ubuntu DVD=LiveCD+InstallCD+πακέτα
  3. Seeker

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Δεν μένω σε πολυκατοικία και έχω μεγάλη αυλή. Βασικά σκέφτομαι να το πάρω απο κουταβάκι και να το εκπαιδεύσω εγώ (βρήκα διάφορα σχετικά άρθρα στο Internet). Απο ότι διαβάζω αυτά τα σκυλιά είναι πολύ πιστά και αφοσιωμένα. Ισχύει?
  4. Seeker

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Παιδιά συγγνώμη που επαναφέρω αυτό το θέμα μετά απο τόσο καιρό αλλά σκέφτομαι να πάρω σκύλο (και συγκεκριμένα γερμανικό ποιμενικό) και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις όσων έχουν τέτοιους σκύλους.
  5. Seeker

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    Συγγνώμη απο αυτό το thread που το αφήνουμε να κάθεται. Συγγνώμη που έκανα το πρώτο post σε αυτό το thread για τον Σεπτέμβριο EDIT:Συγγνώμη και απο τους χρήστες του IE για τη υπογραφή μου
  6. Seeker

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    Ζητώ συγγνώμη απο τον ea6gka που του πάω κόντρα στο thread για τις DDR3 Ζητώ συγγνώμη απο τον HiPro5 που τον είχα βάλει να μου πεί ποιά mosfets να ψύξω σε μια μητρική με socket A Ζητώ συγγνώμη απο το τροφοδοτικό μου που θα εγχειριστεί σήμερα :shifty: Ζητώ συγγνώμη απο ένα fan που πάει για ψήσιμο με 24V Ζητώ συγγνώμη απο το πληκτρολόγιό μου που ενώ ξεκίνησα αυτό το post βαριέμαι να γράψω άλλα...
  7. Seeker

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Προς το παρόν με αέρα... στο μέλλον βλέπουμε
  8. Seeker

    Δείξτε το κουτί σας...

    Chieftec στην Ελλάδα εκτός του Πλαισίου υπάρχουν αλλού?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.