Jump to content



Προβλημα με memtest


georgeks78

Recommended Posts

Μιας και παλιοτερα δεν ειχα αξιολογες μνημες δεν ειχα ασχοληθει και πολυ με το θεμα memory overclocking. Πηγαινα αυτες που ειχα μεχρι τα 200 και ανεβαζα Multi (mobile 2500) τωρα πεσανε στα χερια μου κατι patriot extreme bandwith TCCD και εχω φαει ξενερα γιατι κοντα στα 230 τρωω πορτα, ουτε καν ποστ απο την nf7s V2 . Oταν μπαινω στα 229 και τρεχω memtest , μπορει αμεσως η μετα απο 2-3 λεπτα , το προγραμμα παγωνει, δεν πεταει errors απλα παγωνει. Ολα αυτα με default τασεις, και σφιχτα timings. Χρησιμοποιω το memtest86 V3.2

1) Γιατι χτυπαω σε τοιχο κοντα στα 230? Χρειαζεται κανα Mod η μητρικη για να παει παραπανω?

2) Γιατι μπορει να κολαει το πραγραμμα (μονο reset μετα) βεβαια αυτο που παρατηρω ειναι οτι η παυλα κατω απο το esc αναβοσβηνει απλα σταματει να μετραει το ρολοι και να τρεχουν τα τεστ, επισης οτι κουμπι και να πατησω δεν αποκρινεται.

Σημειωτεον οτι τρεχω μονο τα 5 & 8 στο memtest

Link to comment
Share on other sites

ο επεξεργαστης ειναι ενας mobile 2500 με ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη, τον οποιο αυτη τη στιγμη εχω στο 8 δηλαδη τρεχει στα 1832mhz 229*8 απο (1800 default cpu 133*13,5) η μητρικη πρεπει να με κοβει αφου οι μνημες εχουν πολυ ψηλο rating.

υπάρχει κατι που να μπορω να κανω για τη μητρική?

Link to comment
Share on other sites

χαλαρωσε timmings στις μνημες (2.5-3-3-7) καi δωσε 2.7-2.8v (οι tccd δουλευουν με χαμηλο ρευμα) για να τσεκαρεις που φτανει το chipset σου. μετα βλεπεις και τις μνημες. παντως δεν εχω δει και πολλες tccd που να πηγαινουν 230 με 2.5-2-2-x...καπου στα 220 τερματιζουν συνηθως...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.