Jump to content



Partition merge


MUL

Recommended Posts

Ρε παιδιά , έχω έναν σκληρό δίσκο 200G χωρισμένο σε 2 partition , το ένα partition είναι σε fat32 και το άλλο σε ntfs ,πως μπορώ να τα κάνω μια συγχώνευση χωρίς να χάσω τα δεδομένα που έχω μέσα ?? (γίνεται??:118: )

Link to comment
Share on other sites

Ίσως να μπορέις με το Partition Magic, μετατρέποντας πρώτα το Partition Που είναι σε fat32 format σε ntfs και μετά συγχωνεύοντας τα 2 partitions. Πάντως κατ' εμέ θα πρέπει να έχεις πάρει backup γιατί τέτοιες διαδικασίες διατρέχουν πάντα πολλούς κινδύνους...

Link to comment
Share on other sites

Και παλι μπορη να εχης προβλημα στο merge,αν εινε formarismena με διαφορετικη μεθοδο το καθ'ενα...! :088: .σ'αυτη τη περιπτωση (αν δεν εχης backup) μετεφερε τα αρχεια απο το ενα partition στο αλλο,και φορμαρε και το αλλο partition. :023:

...

p.s - και κατι που πολλοι δε ξερουν στο partition magic...???,ΠΡΟΣΕΧΕ τεις διακοπες ρευματος...!!! :eek:

Link to comment
Share on other sites

Το merge είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και σου συνιστώ να το αποφύγεις εάν δεν έχεις πρώτα διασφαλίσει τα δεδομένα και των δύο partition. Έχω καεί από merge και δεν είμαι ο μόνος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.