Jump to content



θα κάνω δουλειά με ένα 120 ψυγείο?


DevilCry

Recommended Posts

Έχω το σύστημα της υπογραφής, με 11's crusader block.Η αντλία l20 τα έφτυσε και δεν λειτουργεί εδώ και 1 βδομάδα..Λέω να πάω για την L30 με το σκεπτικό να πάρω και το vga block του 11.Έχω όμως 120άρι ψυγείο...Τι λέτε??θα αντέξει??Ο alexisferos μου είχε πεί ότι θα κάνω δουλειά..όχι σαν το διπλό αλλά θα "αντέξει" κάπως..Ή να πάρω την καλύτερη αερόψυχτρα και μια L20 πάλι..Τι λέτε??

Link to comment
Share on other sites

Οταν είχα την l20 στο σύμπλεγμα που χω στο cpu w/c απλά ζοριζόταν. Με την l30 ας το πούμε "ξεμπούκωσε" αλλά δεν υπήρξε θεαματική βελτίωση. Αν στο επιτρέπουν τα οικονομικά σου προτίμησε την l30 αλλιώς η l20 μ ένα διπλό και τα 2 block απλώς θα τα καταφέρει.

Link to comment
Share on other sites

Για διπλό ψυγείο ούτε λόγος.έλεγα απλώς άμα κάνω δουλεία με τα μπλόκ του 11 με l30 και το 120..Άρα αφού δεν λέει αυτή η σκέψη θα μείνω στο 120 και ψύξη μόνο στο cpu.Απλώς l20 ή λ30 για μονό ψυγείο και μόνο 1 μπλόκ.Εκεί θα δώ διαφορά?Ή άδικα τα παραπάνω λεφτά..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.