Jump to content



Δεν αναβει το pc μετά απο διακοπή της ΔΕΗ


NGF

Recommended Posts

Γεια σας παιδια. Ενας φιλος εχει προβλημα με το pc. Το απογευμα το εκλεισε κανονικα και τωρα που πηγε ξανα σπιτι του το pc δεν αναβε. Οθονες, ηχεια τα παντα δουλευαν και το κουτι τιποτα. Δοκιμαζει καλωδια βαλε-βγαλε και τιποτα. Μου ειπε οτι οσο ειχε φυγει εγινε διακοπη ρευματος και το pc οπως ειπα ηταν ηδη κλειστο οταν εγινε η διακοπη. Το πρωτο που σκεφτομαι ειναι το psu αν και μου φαινεται παραξενο. Εχει ενα qtec απο οτι ξερω. Εχετε καμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

yoda mode on

να τροφοδοτικο κλεισει, για μερικα λεπτα πριζα βγαλει και ξαναβαλει εκανε?

yoda mode off

[off topic]

Μολις ειδα το thread λεω "Τι δια@#λο επαθε παλι αυτος! Ολα σε αυτόν γίνονται?

[/off topic]

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί η διακοπή ρεύματος να έκαψε κάτι. Μη σου φαίνεται παράξενο επειδή δε λειτουργούσε το πι-σι. Καταρχήν θα την πλήρωσε το τροφοδοτικό. Μπορείς εύκολα με ένα πολύμετρο να το ελέγξεις.

Link to comment
Share on other sites

Μολις τωρα με πηρε τηλεφωνο και ειπε οτι ειναι ολα καλα. Πηρε ενα γνωστο-ηλεκτρολογο και εκανε κατι που το ειπε. Τωρα αναβει κανονικα. Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Καληνυχτα

Edit: Τωρα ειδα το post σου Πανο. Ναι κατι τετοιο του ειπε ο ηλεκτρολογος να κανει και τωρα ολα καλα

Link to comment
Share on other sites

Μπα... Απλά μάλλον με την διακοπή το δικτύου της ΔΕΗ έκανε "ζεϊμπεκικα" και το thermal protection (ή το overcurrent protection) να το κράτησε κλειστό, (συνήθως για κανά 30άρι seconds)...

Καμιά φορά αργούν και παραπάνω να ξανανάψουν, ειδικά άμα δεν είναι και πολύ.. σόϊ το τροφοδοτικο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.