Jump to content



lol ερώτηση...


SouRLoTeR1442169168

Recommended Posts

Ρε παιδιά, να κάνω μια χαζή ερώτηση??? Έστησα ένα μηχάνημα με όλο το hardware εκτός της CPU... (δεν υπάρχουν φράγκα ακόμη) Η ερώτηση είνα: Χωρίς CPU , μπορώ να μπω στην πρώτη οθόνη που πατάμε Delete και να μου σκάσει μύνημα ότι δεν υπάρχει CPU? ή το φυσιολογικό είναι να παίρνει μπροστα το PC αλλά η οθόνη να παραμένει μαύρη??? Μην γελάσετε, είναι ερώτηση κρίσεως. Ξέρω πως το λογικό είναι να μην δείχνει τπτ η οθόνη αλλά εχω φάει φλασιά!!! :033::033::033: :105::105::105: :033::033::033:

Link to comment
Share on other sites

Διακοπούλες σε μια εβδομάδα!!! Είχα ψιλοχαθεί λόγο υποχρεώσεων.. Πάντως στο θέμα μας, το ξέρω ότι δεν θα έπαιζε το μηχάνημα χωρίς cpu αλλά έφαγα τρελό κόλλημα! Τέσπα, αναμένουμε την cpu λοιπόν.. Φίλε Tsif, θα τα πούμε από αλλού εμείς! :045:

Link to comment
Share on other sites

(sorry για το offtopic) Για να σου δώσω να καταλάβεις... 2 εβδομάδες άδεια θα πάρω αλλά δεν θα πάω κάπου. Θα μείνω σπίτι μου στο πόρτο ράφτη (4 λεπτά απτην θάλλασα). Αντε το πολύ πολύ να πάω και κανα 3ημερο στο Αγκίστρι στον κολλητό μου... Όπως και να έχει θα ξεκουραστώ λιγάκι. Υπομονή slaughterer, έχω περάσει και εγώ την ίδια γλύκα με την δικιά σου... :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.