Jump to content



Iron Paper - Σιδερότυπο


pas2007

Recommended Posts

Γειά σας.

Θέλω να ασχοληθώ λίγο με τα σιδερότυπα επιδή έχω να φτιάξω κάποιες μπλούζες.

Πείτε αν αξίζει να το κάνει κανείς αυτό τι χρειάζεται προσοχή και τι χαρτιά χρειάζεται, επίσης αυτές οι εκτυπώσεις αντέχουν στα πλυσίματα ή από το πρώτο πλύσιμο θα σπάει η εκτύπωση?

Πείτε ότι νομίζετε.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα ότι χαρτιά και να κανεις μετά από μερικά πλυσίματα θα χαλάσουν...θα αρχίσουν να σπάνε...Πιστεύω ότι μονος σoυ δεν αξίζει να το κανεις...Υπάρχουν μαγαζιά που μπορείς να το κανεις και άμα τους πας 10μπλούζες παράδειγμα θα σ βγει αρκετά οικονομικά και σίγουρα....Αυτά κατά την γνώμη μου...Επομένως για εμενα δεν αξίζει!

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως λυσεις τετοιες ειναι προσωρινες. Δεν κρατουν και θελουν και προσοχη ακομα και στο φορεμα μην τεντωσει μην κανει μην ρανει περα απο την προσοχη σε πλυσιμο σιδερωμα. Καλυτερα σε καποιο μαγαζι και αφου δεις πρωτα δειγματα γιατι και σε μερικα απο αυτα η δουλεια που κανουν ειναι της πλακας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.