Jump to content

pas2007

Premium Members
  • Posts

    322
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About pas2007

  • Γενέθλια 08/11/1985

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.327 Εμφανίσεις προφίλ

pas2007's Achievements

  1. pas2007

    Asus Chromebook Flip C214 με δώρο τσάντα και ποντίκι

    Νέα τιμή 180€
  2. Πωλείται Asus Chromebook Flip C214 ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΚΙ. Laptop και Tablet 2 σε 1 με οθόνη αφής 11,6 ιντσών Το μηχάνημα είναι λίγων ημερών με ημερομηνία αγοράς 11-2-2022 από MSystems και δίνεται η απόδειξη αγοράς για 2 έτη εγγύηση και κουτί με όλα τα παρελκόμενα Πωλείται λόγω λανθασμένης αγοράς και έχει ανοιχτεί η συσκευασία για έλεγχο της συσκευής. Έλεγχος δεκτός. Δώρο τσάντα μεταφοράς και ποντίκι. Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Κατασκευαστής Asus Μοντέλο Chromebook Flip C214 (C214MA-BU0475) - Intel Celeron N4020 - 4GB - 64GB eMMC - Chrome OS Part Number 90NX0291-M05710 Κατηγορία Laptop Τύπος Laptop2-in-1 Tablet PC Home/Business Εύρος Διαγωνίου 11,6'' Διαγώνιος11.6" Anti-Glare IPS-Level Touch LED Backlit Panel, 200nits, NTSC: 45% Επεξεργαστής Celeron Dual Core Μοντέλο Επεξεργαστή Celeron N4020 (1.10GHz - Turbo Boost 2.80GHz, 4MB Cache, 8th Gen Gemini Lake) Μνήμη RAM 4GB Soldered On-Board, not upgradable Τύπος Μνήμης LPDDR4 Δίσκος 64GB eMMC Κάρτα Γραφικών Ενσωματωμένη Μοντέλο Κάρτας Γραφικών Intel Graphics UHD 600 Υποστήριξη Δικτύου WiFi a/b/g/n + AC 802.11ac Dual Band 2x2 Bluetooth V 5.0 Συνδέσεις1x USB 3.2 type A Gen1 2x USB 3.2 type C Gen2 (support display / power delivery) Λειτουργικό Σύστημα ChromeOS Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Xωρίς optical drive Greek Keyboard - Chiclet Keyboard with 1.5mm Key-travel Card Reader microSD 720p HD Touchscreen Βάρος 1.20Kg Λοιπά στοιχεία Built-in speaker & Built-in array microphone with Google Assistant voice-recognition support 5.0MP World Facing Camera Color: Dark Gray Battery: 3 Cell Li-Ion 50WHr, 45W Type-C Adapter No stylus included Εγγύηση2 Έτη εγγύηση, (DOA 7 ημερών) απευθείας από την ASUS. Εξυπηρέτηση πελατών ASUS Service: 800-848-1322, E-mail: service@mywestnet.com
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω την τηλεόραση TurboX TXV 2432 με LED φωτισμό (22 ιντσών αν θυμάμαι καλά), η οποία όταν την σβήνω το βράδυ μετά από μερικά δευτερόλεπτα το panel αρχίζει να φέγγει με μειωμένη φωτεινότητα αλλά στο απόλυτο σκοτάδι γίνεται εύκολα αντιληπτό και πρέπει να την βγάζω από την πρίζα ώστε να μην ενοχλεί. Την έχω περίπου 4 χρόνια όπου λειτουργούν όλα καλά αλλά, αυτό εμφανίστηκε τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Έκανα reset μπας και αλλάξει κάτι αλλά τίποτα. Όταν την βγάζω από την πρίζα εννοείται πως σβήνει εντελώς το panel αλλά όταν την ξαναβάζω επανέρχεται σχεδόν αμέσως. Την έχω αφήσει και μια ολόκληρη μέρα εκτός ρεύματος αλλά πάλι δεν άλλαξε κάτι. Χέρι δεν της έχω βάλει ακόμα και δεν ξέρω αν θα το κάνω ή αν αξίζει να πάει για service. Έχω σκεφτεί να ρωτήσω στο plaisio αλλά σίγουρα θα μου πουν να την πάω για έλεγχο και έχει λήξει προ πολλού η εγγύηση. Ελπίζω να υπάρχει λύση. Τουλάχιστον αν υπάρχει και άλλος που να το έχει αντιμετωπίσει και πως το έκανε Όποια άλλη πληροφορία χρειάζεστε παρακαλώ ζητήστε την. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  4. pas2007

    Τεχνικό Εγχειρίδιο κουζίνας ιζολα

    Καλησπέρα και ευχαριστώ για τα links. Ορίστε φωτο: Να σημειώσω ότι στην φωτο 20150812_132210 το πανελ με τους διακόπτες έχει τις βίδες από κάτω και από πάνω δλη κάτω από τα μάτια και εκεί έχω κολλήσει διότι δεν βρίσκω πρόσβαση στον κουρλαμπά έχω βρει αυτά τα εξαρτήματα: http://www.kourlaba.gr/eshop/index.php?manufacturers_id=11&sort=&filter_id=102 http://www.kourlaba.gr/eshop/index.php?manufacturers_id=11&sort=&filter_id=101
  5. Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια κουζίνα ιζολα μοντέλο magic clean 4102 του 1981 της οποίας η πόρτα πλέον δεν κλείνει καλά και έχει καποιές απώλειες όταν ψήνει. Δηλαδή δεν κλείνει τελείως και είναι λίγο χαλαρή. Εδώ και μέρες ψάχνω αν υπάρχει κάποιο τεχνικό manual για το πως θα την ανοίξω ώστε να δω τους μεντεσέδες και ότι άλλο μπορει να φταίει. Εξαρτήματα βρίσκω και αν θα μπορούσα να έβρισκα έστω και ένα σχεδόν όμοιο manual μπορεί να βοήθαγε. Ευχαριστώ.
  6. Αν ηξερα να κανω το σχεδιαγραμμα θα ειμουν οκ δεν θα ζηταγα βοηθεια. Αλλα νομιζω οτι ειμαι κοντα στην λυση του προβληματος, αυτο ειναι το καλο οτι οσο ψαχνεις βρισκεις. Εχω βρει μεχρι τωρα πανω απο 8 πιθανους τροπους.
  7. ναι στους αισθητηρες δεν υπαρχει τετοια απαιτηση. απλα θα υπαρχουν πχ 6 και περισσοτεροι απο αυτους και ο καθενας θα ειναι μια διαφορετικη δηλωμενη μεταβλητη για να δουμε τις ενδειξεις στον υπολογιστη σκεφτηκα αυτο: εκτος απο την λυση της πολυπλεξιας υπαρχει και η λυση με μικρα ρελε οπως αυτο: http://www.omron.com/ecb/products/pdf/en-g5v2.pdf πηρα απο τον φανο 2 τετοια και θα ηθελα να δω πως τα συνδεω για να μην τα καψω. Η λυση με τα ρελε θα υλοποιηθει ως μερικες μπαρες με 2 αισθητηρες σε καθε ρελε τα οποια θα διεγειρονται απο την ψηφιακη εξοδο του arduino. Κοιταω απο κατω απο το ρελε το σχεδιαγραμα αλλα με μπερδευει λιγο. Σιγουρα η λυση της πολυπλεξιας ειναι πολυ φθηνοτερη αλλα θελω να εξαντλησω και το ενδεχομενο να βαλω ρελε
  8. Στο ενα προς ενα εννοεις ενας αισθητηρας σε καθε pin εισόδου? μπορουν να συνδεθουν σε σειρα η παραλληλα ας πουμε απο μια δυαδα σε καθε pin? και αν ναι θα χρειαστει καποιο ρελε?
  9. Καλησπέρα. Φτιάχνω για το σπίτι ένα project με arduino μιας και μπήκα στο τρυπάκι να ασχοληθώ και θέλω να μου πείτε πως μπορώ να συνδέσω πολλούς αισθητήρες θερμότητας LM35 σε μια αναλογική είσοδο του arduino και πως θα μπορώ να τους ξεχωρίζω στο pc δλδ να βλέπω ότι ο τάδε αισθητήρας δείνει την τάδε θερμπκρασία. Κάθε βοήθεια πολύτιμη μιας και δεν γνωρίζω και πολλά από προγραμματισμό τέτοιων μικροελεγκτών. Ευχαριστώ.
  10. Καλημερα αν δεν εχει δοθει η οθονη με ενδιαφερει. Ευχαριστω.
  11. Καλησπέρα παιδιά. Έχω κολλήσει στο παρακάτω πρόβλημα. Είναι μάθημα επιλογής και δεν διδάσκεται σωστά και δεν έχω καταλάβει τίποτα. Από τις σημειώσεις του καθηγητή δεν έχω βγάλει άκρη. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ Σε ανοικτό χώρο παρατηρείται μείωση στη θερμοκρασία κατά 2oC ανά 100 μέτρα κατακόρυφης ανόδου. Αν από ιπτάμενο αντικείμενο εκπέμπεται ένα επίπεδο μονοχρωματικό ηχητικό κύμα υπό γωνία 55ο σε σχέση με την κατακόρυφο (προς τα κάτω) και η θερμοκρασία στο επίπεδο της επιφάνειας της θάλασσας είναι 47οC, σε τί υψόμετρο πρέπει να βρίσκεται το ιπτάμενο αντικείμενο ώστε το επίπεδο κύμα να φτάνει στο επίπεδο της επιφάνειας της θάλασσας με οριζόντια κατεύθυνση; (Υποθέστε ότι το ιπτάμενο αντικείμενο αιωρείται χωρίς να κινείται τη στιγμή που εκπέμπει το επίπεδο ηχητικό κύμα)
  12. pas2007

    Post your desktop!!

    Όριστε και το δικό μου. Σίγουρα είναι τέλειο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.