Jump to content

Daytime Dreamer

Premium Members
  • Posts

    1.914
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Χίος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.325 Εμφανίσεις προφίλ

Daytime Dreamer's Achievements

  1. Daytime Dreamer

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλή χρονιά σε όλους/ες με υγεία!
  2. Τον είχα κάνει add στο Facebook και μιλήσαμε. Long story short αρνείται να τους επισκευάσει. Φοβάται ότι θα τους λύσει και θα του μείνουν στο χέρι λόγω παλαιότητας.
  3. Πωλείται η κορυφαία A7RIII με μόλις 9037 actuations (κλικ) στο μηχανικό κλείστρο. Την μηχανή την πήρα από Αγγλία, είμαι ο 2ος κάτοχος. Ο πρώτος την είχε για backup camera και δεν είχε βγει απο το στούντιο του, εξού και τα λίγα click στο κλείστρο. Εξωτερικά η μηχανή είναι άριστη με μόνο σημάδι ένα σημείο που είχε φύγει η μπογιά όταν την αγόρασα το οποίο το πέρασα με λίγο ανεξίτηλο μαρκαδόρο και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου, πολύ δύσκολα θα το παρατηρήσει κάποιος. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι. Η μηχανή φορούσε τζαμάκι και από εμένα και από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, απλά εγώ το άλλαξα με καλύτερης ποιότητας όταν το πήρα. Σημείωση: Ο ΦΑΚΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. Τον άφησα επάνω για τις ανάγκες της φωτογράφισης μιας και το καπάκι της μηχανής είναι στην κούτα της και δεν ευκαιρούσα να βρω που είναι. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και ένα επίσημο Sony grip, to VG-C3EM και μια unofficial εξτρα μπαταρία. https://www.skroutz.gr/s/25649335/Sony-Battery-Grip-VG-C3EM-For-α9-7RM3-7M3.html https://www.sony.gr/electronics/interchangeable-lens-cameras-vertical-grips/vg-c3em Έρχεται με όλα τα παρελκόμενα της η μηχανή εκτός από το χοντρό εγχειρίδιο οδηγιών που είχε. Το κουτί, ο φορτιστής, η μπαταρία και όλα τα άλλα συμπεριλαμβάνονται απλά δεν τα έβγαλα φωτογραφία. Η τιμή είναι τελική στα 1800 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρουν οι ανταλλαγές και τα παζάρια θα αγνοούνται. Λόγος πώλησης είναι ότι θα πάω στην A7SIII για ανάγκες βίντεο και ότι πλέον χρησιμοποιώ πιο πολύ την Α9 μου και η A7RIII κάθεται εδώ και πολύ καιρό. Το πακέτο δεν σπάει για κάνενα λόγο. Αποστέλλεται από Χίο οπουδήποτε μετά από κατάθεση. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Για τους σοβαρά ενδιαφερόμενους μπορώ να βγάλω και άλλες φωτογραφίες ή να απαντήσω σε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση.
  4. Daytime Dreamer

    NVMe M.2 SSD 2TB - Samsung, Seagate με ψύκτρες

    Αν έχει μείνει ένας Samsung 980 PRO 2TB τον θέλω.
  5. Καλησπέρα, Ζητάω για παλιό laptop SO-DIMM DDR2 μνήμη. Ιδανικά δύο modules των 4gb το ένα για συνολική μνήμη 8GB (4GBX2). Στα 800mhz Βρίσκομαι Χίο. Ευχαριστώ
  6. Daytime Dreamer

    Πρόβλημα με αγοραπωλησία

    Εντελώς, δεν εμφανίστηκε ποτέ.
  7. Daytime Dreamer

    Πρόβλημα με αγοραπωλησία

    Συμφωνώ. Αλλά εδώ είναι κλειστή κοινωνία ο Λάμπης. Είδα ότι πουλάει αρκετά ο τύπος, το έστειλε με αντικαταβολή, μου έδωσε τα στοιχεία του, λέω θα είναι οκ. Όταν παρέλαβα και είχα θέμα, μια εβδομάδα προσπαθούσα με κάθε τρόπο να το βρω και να τα βρούμε μεταξύ μας. Λάθη γίνονται, μπορεί να τα είχε ξεχασμένα για 1 χρόνο και στο ντουλάπι και οι μπαταρίες να τα φτύσανε. Αλλά ο τύπος έγινε φαντομάς και συνέχισε να βάζει αγγελίες.
  8. Daytime Dreamer

    Πρόβλημα με αγοραπωλησία

    Τι χρειάζεται; Μόνο τα SMS μυνήματα και να τους δείξω την επικοινωνία; Σε ευχαριστώ my bro! Δεν θα το έκανα θέμα αλλά ο συγκεκριμένος έγινε φαντομάς εφόσον ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία. Θα πάω αύριο αστυνομία να δω τι θα μου πούνε.
  9. Daytime Dreamer

    Πρόβλημα με αγοραπωλησία

    Προτιμώ να γράψω δημόσια τι έχει γίνει γιατί θα με ενδιέφερε να μου πουν και άλλοι την γνώμη τους. Αγόρασα μεταχειρισμένα AirPods από τον @pas2007 . To link του thread είναι αυτό εδώ αλλά πλέον δεν μπορώ να το δω: https://www.thelab.gr/forums/topic/187564-apple-airpods-2nd-gen-με-λίγη-χρήση-σε-άριστη-κατάσταση/ Όταν τα έλαβα είχε θέμα το δεξί airpod. Κάνω copy-paste το ΠΜ που έστειλα στον κύριο και δεν μου απάντησε ποτέ: "Λοιπόν τα παρέλαβα τα ακουστικά, έκανα reset τα airpods, τα φόρτισα και το δεξί airpod έχει θέμα. Μέτα από 15-20 λεπτά από πλήρη φόρτιση χάνει εντελώς την σύνδεση. Και για να ξανασυνδεθεί πρέπει να τα βάλεις και τα 2 στην θήκη, να ξανακάνουν connect και μετά αποσυνδέεται πάλι το δεξί σχεδόν άμεσα, μετά από 1-2 λεπτά την δεύτερη φορά.Τα δοκίμασα σε iPhone 8 με iOS 14, iPhone 11 με iOS 15, iPhone 13 Pro με iOS 15 και σε iPad. Παντού τα ίδια. Επανεκίννησα συσκευές, τα έκανα reset τα airpods πολλάκις, τίποτα. Πάντα τα ίδια." Τον κυνηγάω 10 μέρες στο κινητό του, έχω στείλει SMS να με πάρει πίσω, μηνύματα εδώ, τίποτα. Ο τύπος εντωμεταξύ συνεχίζει να πουλάει κανονικά και στις καινούργιες αγγελίες. Του έστειλα πίσω τα AirPods και του ζήτησα να μου γυρίσει τα 50 ευρώ. Αν δεν επικοινωνήσει μαζί μου έχασα 50 ευρώ. Όφειλα να ενημερώσω όμως. Και για να προλάβω ορισμένους είμαι αρκετά έμπειρος με iPhone, AirPods και γενικότερα Apple συσκευές. Πραγματικά για 3-4 μέρες δοκίμασα ότι υπάρχει για να βεβαιωθώ ότι δεν ήταν θέματα συσκευών ή κάτι άλλο.
  10. Μπορούμε να δούμε κάπου το section με τις παλιές πωλήσεις; Έχω θέμα με μια αγορά και το thread δεν μπορώ να το βρω πλέον.
  11. Συμφωνώ 100%. Για τις μικρές επιχειρήσεις θα ήταν ουσιαστικά θάνατος αυτή η κίνηση.
  12. Ερώτηση γιατί παρόλο το research που έχω κάνει τα έχω χαμένα: Θέλω να αγοράσω έναν λειαντήρα/αλοιφαδόρο για τις εξής δουλειές: - Sanding (τρίψιμο) πλαστικών κομματιών προκειμένου να βαφτούν - Απομάκρυνση πολύ λεπτών γρατζουνιών στην επιφάνεια μιας παλιάς οθόνης CRT στο γυαλί της. Οι γρατζουνιές είναι πολύ μικρές και αχνές. Μόνο μια ίσα-ίσα που την νιώθεις με το νύχι σου. Έχετε να προτείνετε κάποιο μηχάνημα μέχρι 100-150 ευρώ;
  13. Χρόνια Πολλά! Για να λειάνουμε επιφάνειες (λεπτές γρατζουνιές σε CRT οθόνη και πλαστικές επιφάνειες) έχει να προτείνει κάποιος/α κάποιο τριβείο ή αλειφαδόρο;
  14. Daytime Dreamer

    Δείξτε το φακό σας

    Ξεπάγιασα χθες το βράδυ, ορίστε τα τεστ με Sofirn Q8 Pro και SP70 2nd gen. 5000K version και τα 2.
  15. Daytime Dreamer

    Δείξτε το φακό σας

    Ήρθε τελικά και ο SP70 και ο Q8 Pro από Sofirn. Επειδή είχα παραγγείλει κάτι μπαταρίες έξτρα και μάλλον δεν μπορούσαν να τις στείλουν μόνες τους τι κάνανε τα τυπάκια: Βάλανε την κάθε μπαταρία σε έναν μικρό φακό και τώρα έχω άλλα 6 μικρά φακουδάκια! Εντυπώσεις και φωτό λίγο πιο μετά.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.