Jump to content

Daytime Dreamer

Premium Members
  • Posts

    1.914
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Daytime Dreamer

  1. Daytime Dreamer

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλή χρονιά σε όλους/ες με υγεία!
  2. Τον είχα κάνει add στο Facebook και μιλήσαμε. Long story short αρνείται να τους επισκευάσει. Φοβάται ότι θα τους λύσει και θα του μείνουν στο χέρι λόγω παλαιότητας.
  3. Πωλείται η κορυφαία A7RIII με μόλις 9037 actuations (κλικ) στο μηχανικό κλείστρο. Την μηχανή την πήρα από Αγγλία, είμαι ο 2ος κάτοχος. Ο πρώτος την είχε για backup camera και δεν είχε βγει απο το στούντιο του, εξού και τα λίγα click στο κλείστρο. Εξωτερικά η μηχανή είναι άριστη με μόνο σημάδι ένα σημείο που είχε φύγει η μπογιά όταν την αγόρασα το οποίο το πέρασα με λίγο ανεξίτηλο μαρκαδόρο και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου, πολύ δύσκολα θα το παρατηρήσει κάποιος. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι. Η μηχανή φορούσε τζαμάκι και από εμένα και από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, απλά εγώ το άλλαξα με καλύτερης ποιότητας όταν το πήρα. Σημείωση: Ο ΦΑΚΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. Τον άφησα επάνω για τις ανάγκες της φωτογράφισης μιας και το καπάκι της μηχανής είναι στην κούτα της και δεν ευκαιρούσα να βρω που είναι. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και ένα επίσημο Sony grip, to VG-C3EM και μια unofficial εξτρα μπαταρία. https://www.skroutz.gr/s/25649335/Sony-Battery-Grip-VG-C3EM-For-α9-7RM3-7M3.html https://www.sony.gr/electronics/interchangeable-lens-cameras-vertical-grips/vg-c3em Έρχεται με όλα τα παρελκόμενα της η μηχανή εκτός από το χοντρό εγχειρίδιο οδηγιών που είχε. Το κουτί, ο φορτιστής, η μπαταρία και όλα τα άλλα συμπεριλαμβάνονται απλά δεν τα έβγαλα φωτογραφία. Η τιμή είναι τελική στα 1800 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρουν οι ανταλλαγές και τα παζάρια θα αγνοούνται. Λόγος πώλησης είναι ότι θα πάω στην A7SIII για ανάγκες βίντεο και ότι πλέον χρησιμοποιώ πιο πολύ την Α9 μου και η A7RIII κάθεται εδώ και πολύ καιρό. Το πακέτο δεν σπάει για κάνενα λόγο. Αποστέλλεται από Χίο οπουδήποτε μετά από κατάθεση. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Για τους σοβαρά ενδιαφερόμενους μπορώ να βγάλω και άλλες φωτογραφίες ή να απαντήσω σε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση.
  4. Daytime Dreamer

    NVMe M.2 SSD 2TB - Samsung, Seagate με ψύκτρες

    Αν έχει μείνει ένας Samsung 980 PRO 2TB τον θέλω.
  5. Καλησπέρα, Ζητάω για παλιό laptop SO-DIMM DDR2 μνήμη. Ιδανικά δύο modules των 4gb το ένα για συνολική μνήμη 8GB (4GBX2). Στα 800mhz Βρίσκομαι Χίο. Ευχαριστώ
  6. Daytime Dreamer

    Πρόβλημα με αγοραπωλησία

    Εντελώς, δεν εμφανίστηκε ποτέ.
  7. Daytime Dreamer

    Πρόβλημα με αγοραπωλησία

    Συμφωνώ. Αλλά εδώ είναι κλειστή κοινωνία ο Λάμπης. Είδα ότι πουλάει αρκετά ο τύπος, το έστειλε με αντικαταβολή, μου έδωσε τα στοιχεία του, λέω θα είναι οκ. Όταν παρέλαβα και είχα θέμα, μια εβδομάδα προσπαθούσα με κάθε τρόπο να το βρω και να τα βρούμε μεταξύ μας. Λάθη γίνονται, μπορεί να τα είχε ξεχασμένα για 1 χρόνο και στο ντουλάπι και οι μπαταρίες να τα φτύσανε. Αλλά ο τύπος έγινε φαντομάς και συνέχισε να βάζει αγγελίες.
  8. Daytime Dreamer

    Πρόβλημα με αγοραπωλησία

    Τι χρειάζεται; Μόνο τα SMS μυνήματα και να τους δείξω την επικοινωνία; Σε ευχαριστώ my bro! Δεν θα το έκανα θέμα αλλά ο συγκεκριμένος έγινε φαντομάς εφόσον ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία. Θα πάω αύριο αστυνομία να δω τι θα μου πούνε.
  9. Daytime Dreamer

    Πρόβλημα με αγοραπωλησία

    Προτιμώ να γράψω δημόσια τι έχει γίνει γιατί θα με ενδιέφερε να μου πουν και άλλοι την γνώμη τους. Αγόρασα μεταχειρισμένα AirPods από τον @pas2007 . To link του thread είναι αυτό εδώ αλλά πλέον δεν μπορώ να το δω: https://www.thelab.gr/forums/topic/187564-apple-airpods-2nd-gen-με-λίγη-χρήση-σε-άριστη-κατάσταση/ Όταν τα έλαβα είχε θέμα το δεξί airpod. Κάνω copy-paste το ΠΜ που έστειλα στον κύριο και δεν μου απάντησε ποτέ: "Λοιπόν τα παρέλαβα τα ακουστικά, έκανα reset τα airpods, τα φόρτισα και το δεξί airpod έχει θέμα. Μέτα από 15-20 λεπτά από πλήρη φόρτιση χάνει εντελώς την σύνδεση. Και για να ξανασυνδεθεί πρέπει να τα βάλεις και τα 2 στην θήκη, να ξανακάνουν connect και μετά αποσυνδέεται πάλι το δεξί σχεδόν άμεσα, μετά από 1-2 λεπτά την δεύτερη φορά.Τα δοκίμασα σε iPhone 8 με iOS 14, iPhone 11 με iOS 15, iPhone 13 Pro με iOS 15 και σε iPad. Παντού τα ίδια. Επανεκίννησα συσκευές, τα έκανα reset τα airpods πολλάκις, τίποτα. Πάντα τα ίδια." Τον κυνηγάω 10 μέρες στο κινητό του, έχω στείλει SMS να με πάρει πίσω, μηνύματα εδώ, τίποτα. Ο τύπος εντωμεταξύ συνεχίζει να πουλάει κανονικά και στις καινούργιες αγγελίες. Του έστειλα πίσω τα AirPods και του ζήτησα να μου γυρίσει τα 50 ευρώ. Αν δεν επικοινωνήσει μαζί μου έχασα 50 ευρώ. Όφειλα να ενημερώσω όμως. Και για να προλάβω ορισμένους είμαι αρκετά έμπειρος με iPhone, AirPods και γενικότερα Apple συσκευές. Πραγματικά για 3-4 μέρες δοκίμασα ότι υπάρχει για να βεβαιωθώ ότι δεν ήταν θέματα συσκευών ή κάτι άλλο.
  10. Μπορούμε να δούμε κάπου το section με τις παλιές πωλήσεις; Έχω θέμα με μια αγορά και το thread δεν μπορώ να το βρω πλέον.
  11. Συμφωνώ 100%. Για τις μικρές επιχειρήσεις θα ήταν ουσιαστικά θάνατος αυτή η κίνηση.
  12. Ερώτηση γιατί παρόλο το research που έχω κάνει τα έχω χαμένα: Θέλω να αγοράσω έναν λειαντήρα/αλοιφαδόρο για τις εξής δουλειές: - Sanding (τρίψιμο) πλαστικών κομματιών προκειμένου να βαφτούν - Απομάκρυνση πολύ λεπτών γρατζουνιών στην επιφάνεια μιας παλιάς οθόνης CRT στο γυαλί της. Οι γρατζουνιές είναι πολύ μικρές και αχνές. Μόνο μια ίσα-ίσα που την νιώθεις με το νύχι σου. Έχετε να προτείνετε κάποιο μηχάνημα μέχρι 100-150 ευρώ;
  13. Χρόνια Πολλά! Για να λειάνουμε επιφάνειες (λεπτές γρατζουνιές σε CRT οθόνη και πλαστικές επιφάνειες) έχει να προτείνει κάποιος/α κάποιο τριβείο ή αλειφαδόρο;
  14. Daytime Dreamer

    Δείξτε το φακό σας

    Ξεπάγιασα χθες το βράδυ, ορίστε τα τεστ με Sofirn Q8 Pro και SP70 2nd gen. 5000K version και τα 2.
  15. Daytime Dreamer

    Δείξτε το φακό σας

    Ήρθε τελικά και ο SP70 και ο Q8 Pro από Sofirn. Επειδή είχα παραγγείλει κάτι μπαταρίες έξτρα και μάλλον δεν μπορούσαν να τις στείλουν μόνες τους τι κάνανε τα τυπάκια: Βάλανε την κάθε μπαταρία σε έναν μικρό φακό και τώρα έχω άλλα 6 μικρά φακουδάκια! Εντυπώσεις και φωτό λίγο πιο μετά.
  16. Daytime Dreamer

    Δείξτε το φακό σας

    Έλιωσα στο να βλέπω reviews τον τελευταίο καιρό. Είναι η version 2 και πήγα την 5000Κ έκδοση και όχι την 6500 ώστε να είναι λιγότερο "μπλε" το φως του φακού. Επίσης είχε πει κάποιος με τον Q8 Pro ότι μόνταρε την 6500 έκδοση με 5000Κ leds και ότι παραδόξως την βρήκε να είναι πιο δυνατή όσο αφορά το φως. Πήρα και κάποιες έξτρα μπαταρίες 18650 και 26650 για να μην περιμένω την φόρτιση κάθε φορά. Όταν έρθει θα ποστάρω βίντεο.
  17. Daytime Dreamer

    Δείξτε το φακό σας

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικα πήρα από το site της Sofirn έναν Q8 Pro και έναν SP70. Ο 2ος θα κάνει και για όπλο αν σου την πέσουν φαντάζομαι. Δασμούς πλήρωσα στο checkout οπότε ελπίζω να περάσουν άφοβα το τελωνείο εδώ.
  18. Daytime Dreamer

    COVID-19

    77% έχει επί του συνόλου του πληθυσμού, αυτό συμπεριλαμβάνει ακόμα και μωρά 1 έτους για παράδειγμα. Στους ενήλικες είναι 93%. Έπρεπε να διευκρινήσω, δικό μου λάθος. Και στην Ολλανδία είναι 85% του ενήλικου πληθυσμού. Οι παλινωδίες της κυβέρνησης εξαφάνισαν την όποια μικρή εμπιστοσύνη είχε ο κόσμος σε αυτήν. Με απαράδεκτες καμπάνιες και ενώ οι πολιτικοί λένε αυτά και κάνουν αλλά, πάλι καλά να λες που έχουμε αυτό το ποσοστό του εμβολιασμού. Πριν την όλη κοβιντοιστορία οι Έλληνες ήταν από τους λαούς με την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα εμβόλια και με το highest vaccination rate σε όλη την Ευρώπη. Θέλει προσπάθεια που κατάφεραν να έχουμε τόσους "αρνητές" Με βρίσκεις σύμφωνο ότι από μια ηλικία και πάνω ο εμβολιασμός είναι σχεδόν no brainer, εκτός και αν έχεις κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα το οποίο ενδέχεται να γίνει χειρότερα λόγω εμβολίου. Και σου ξαναλέω, εγώ ΔΕΝ μπορώ να κάνω το εμβόλιο λόγω κάποιων θεμάτων υγείας που έχω. Όσο για τα "σας" δεν ανήκω σε κάποια ομάδα πορωμένων "αντι-εμβολιαστών". Και πριν εντός κοινωνίας ζούσαμε και το τι θα κάναμε ήταν προσωπική υπόθεση. Τι άλλαξε έκτοτε; Αν κάτσεις και δεις ο πρώτος SARS CoV είχε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά θνησιμότητας, εκεί προσωπική υπόθεση ήταν, τι άλλαξε; Κανένα εμβόλιο δεν παρέχει 100% ανοσία, όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Και όλα έχουν παρενέργειες. Όχι όμως τις παρενέργειες που βλέπουμε με αυτά και σίγουρα προσφέρουν αρκετά μεγαλύτερη ανοσία, τουλάχιστον χρονικά. Ας σταματήσουμε με τα "εσείς". Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι και όπως είπα παραπάνω δεν είναι οι "εμβολιασμένοι" και οι "μη εμβολιασμένοι" σε όλη αυτή την ιστορία. Υπάρχουν πολλά παρακλάδια.
  19. Daytime Dreamer

    Δείξτε το φακό σας

    Έχω να "κάψω" λεφτά πολλά χρόνια σε φακούς αλλά τώρα πραγματικά μου χρειάζονται γιατί νυχτώνει νωρίς και η περιοχή δεν φωτίζεται καθόλου καλά. Έχω ξεχάσει ορολογίες, τα πάντα, @pol77 έχεις κάποιο link με τις ορολογίες; Χρειάζομαι έναν φακό να πηγαίνει αρκετά μακρία αλλά να έχει και καλή διάχυση. Αν γίνεται να ρυθμίζεται η ένταση τόσο το καλύτερο. Όσο πιο δυνατός τόσο καλύτερα. Αγορά από Ελλάδα ή Ευρώπη για να αποφύγουμε τελωνεία. Με βάση τα παραπάνω το καλύτερο VFM μέχρι 100-150 ευρώ ποιό είναι; Υπάρχουν όλα αυτά που ζητάω σε κάτι compact; Τέλος θα ήθελα και έναν μέχρι 100 ευρώ να πηγαίνει όσο το δυνατόν πιο μακριά, δεν με ενδιαφέρει η διάχυση. Έχω έναν που είχα πάρει από Amazon και γράφει XML-T6 της binwo, με έκαψες, πολύ βασικός, των 15-20 ευρώ και τον έχω από το 2018.
  20. Daytime Dreamer

    COVID-19

    Δύο μέτρα και δύο σταθμά, διαίρει και βασίλευε, οι εμβολιασμένοι και οι μη εμβολιασμένοι. Όταν σκάσανε τα νέα ότι θα έρθουν τα εμβόλια διαφημίζανε 90-100% ανοσία, μετά ήρθανε και σιγά-σιγά έπεσε από το 90-100% στο 50-60%. Στην αρχή λέγανε ότι η ανοσία κρατάει 8+ μήνες, τώρα ξέρουμε ότι καλά-καλά ούτε 4 δεν κρατάει. Στην αρχή λέγανε κάντε όποιο εμβόλιο είναι διαθέσιμο, μετά απέσυραν το Άστρα και Όραμα λόγω αρκετών επιπλοκών ιδίως σε μεγάλες ηλικίες, το J&J αποδείχτηκε σχεδόν άχρηστο (fun fact: λέγανε για την Δ μετάλλαξη ότι το J&J προσφέρει καλύτερη προστασία από τα άλλα), το moderna λένε άτομα κάτω των 30 προτείνεται να μην το κάνουν και άλλα πολλά ωραία. Η περίφημη καμπάνια "παίρνουμε τις ζωές μας πίσω" έκανε τον κόσμο να νιώσει Superman μετά το εμβόλιο. Όλοι περήφανοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις βελόνες στον ώμο, επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Στην αρχή λέγανε ότι οι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε και δεν μεταδίδουν τον ιό, μετά ότι κολλάνε και μεταδίδουν πολύ δύσκολα και τελικά μια χαρά κολλάνε και μεταδίδουν απλά θέλουν μεγαλύτερο ιικό φορτίο. Οι μη εμβολιασμένοι στην αρχή απλά έπρεπε να φοράνε μάσκα εκεί πχ που οι εμβολιασμένοι δεν φορούσαν, τώρα δεν μπορούν να μπουν σε συγκεκριμένους χώρους, αύριο-μεθαύριο δεν θα μπορείς να βρεις δουλειά, θα τους αποκλείσουν και από τις ΜΕΘ (κοντοζυγώνει και αυτό) και άλλα ωραία. Σας προτρέπουμε να κάνετε το εμβόλιο αλλά αν δεν το κάνετε θα χάσετε τις βασικές σας ελευθερίες, θα νιώθετε σαν δούλοι. Αλλά αν το κάνετε παρόλο που δεν θέλετε αλλά επειδή σας αναγκάσαμε και πάθετε κάποια σοβαρή παρενέργεια εμείς δεν φέρουμε ευθύνη. Τι; Έχετε οικογένεια και παιδία να φροντίσετε; Εδώ είναι Ελλάδα ρε, στα αυτά μας. Εντωμεταξύ οι εμβολιασμένοι μπάτε σκύλοι αλλέστε θα κάνουμε τα στραβά μάτια ότι εσείς δεν μεταδίδετε και δεν νοσείτε, θα το ρίξουμε όλο το φταίξιμο στους ανεμβολίαστους. Τώρα τους κόψαμε από παντού τους ανεμβολίαστους, θα πρέπει να βρούμε άλλο παραμύθι σε λίγο. Όλοι οι ανεμβολίαστοι είναι ψεκ και όλοι οι εμβολιασμένοι high spirited creatures, αυτό θέλουν να σας κάνουν να πιστεύετε. Προσωπικά ξέρω και σοβαρούς μη εμβολιασμένους σε όλη αυτή την τραγωδία που ζούμε αλλά και ασόβαρους που πιστεύουν σε τσιπάκια και άλλα τέτοια κουλά. Τα ίδια και με τους εμβολιασμένους. Ξέρω εμβολιασμένους που από τότε που το κάνανε ούτε μέτρα ούτε τίποτα και πολλοί κολλήσανε - και μερικοί πολύ άσχημα - όπως και πολλούς σοβαρούς εμβολιασμένους. Επίσης ξέρω και άτομα με σοβαρότες παρενέργειες που κάνανε το Pfizer και πάθανε FND (functional neurological disorder), ο ένας 30 και ο άλλος 45 χρονών. Επίσης μια personal trainer που έκανε το J&J και είχε μείνει κατάκοιτη για 2 μήνες από το καλοκαίρι. Τώρα σιγά-σιγά επανέρχεται αλλά πάρα πολύ αργά. Ξέρω αρκετούς ανεμβολίαστους που πεθάνανε αλλά και αρκετούς εμβολιασμένους. Το τι θα κάνει ο καθένας με το σώμα του είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. ΠΑΝΤΑ ήταν και έτσι θα έρπεπε να παραμείνει. Έχουν βγει ένα σωρό έρευνες που αναφέρουν όλα τα προβλήματα που φέρανε τα lockdown στην κοινωνία, στην υγεία (σωματική και ψυχολογική) και οι κυβερνήσεις τα αγνοούν επιδεικτικά. Όχι μόνο η Ελληνική, σχεδόν όλες. Επιλέγουν όμως πάντα αυτές που πάνε σύμφωνα με την στρατηγική/αφήγημα τους.Επίσης πολλοί σοβαροί - δεν μιλάμε για τσαρλατάνους - επιστήμονες που εκφράζουν ανησυχία με βάση τα δεδομένα που σιγά-σιγά έχουμε από τα εμβόλια. Εκεί δεν δίνουμε είτε καμία σημασία είτε τους βγάζουμε και αυτούς ψεκ. Δεν είδα ούτε ΜΙΑ φορά σε όλη αυτή την καμπάνια να δίνετε σημασία στην σωστή διατροφή και στην άσκηση ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο υγιής μέσα σε όλη αυτή την πανδημία, ούτε μια αναφορά σε κάποιες από αυτές τις καμπάνιες. Οπότε οι κυβερνώντες οι οποίοι βάζουν μάσκα μια στο τόσο για να βγούνε φωτό και συνήθως κυκλοφορούν χωρίς μάσκα και χωρίς να τηρούν αποστάσεις δεν νοιάζονται για καμιά υγεία σας και την "προστασία των πολιτών" Προσωπικά δεν έχω κάνει το εμβόλιο λόγω κάποιων θεμάτων υγείας αλλά και αυτά τα θέματα να μην είχα δεν θα το έκανα γιατί αν πάθαινα κάτι σοβαρό λόγω εμβολίου δεν θα έβρισκα ποτέ το δίκιο μου. Και πραγματικά στα @@ μου εγώ, ο γιος μου και η γυναίκα μου πως θα επιβιώσουν, εγώ φέρνω τα λεφτά στο σπίτι. Η γυναίκα μου έχει σοβαρά τρεχάματα με διάφορα άλλα χρόνια θέματα υγείας και προς το παρόν δεν μπορεί να το κάνει. Όλοι οι άλλοι (μάνες, πεθερικά, κλπ) το έχουν κάνει. tl;dr: Ζυγίστε τις καταστάσεις και επιλέξτε εσείς τι πρέπει να κάνετε. Πάρτε την συμβουλή του οικογενειακού σας γιατρού και κινηθείτε αναλόγως. Το ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει όμως να διαιρέσει τον κόσμο προκειμένου να πείσει τους πάντες να κάνουν το εμβόλιο είναι ότι πιο άθλιο υπάρχει. Είδαμε και χώρες με 93% εμβολιασμένους όπως η Ιρλανδία πόσο "Superman" είναι.
  21. Σε ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια και για τις διευκρινίσεις Nick. Θα απευθυνθώ στο επίσημο service της Nikon, ελπίζω οι τιμές να μην είναι φωτιά. Γενικώς πιο πολύ για συναισθηματική αξία τα επισκευάζω τα πράγματα του πατέρα μου γι'αυτό και θέλω να γίνει καλή δουλειά.
  22. Καλησπέρα σε όλους/ες, Πάνε σχεδόν τρία χρόνια που απεβίωσε ο πατέρας και στα πράγματα του πρόσφατα βρήκα δύο σώματα Nikkormat/Nikon και τους παρακάτω δύο φακούς: Nikkor-H Auto 85mm f1.8 Nikkor 50mm 1.4 AI lens Αν και όλα τα rings γυρίζουν μια χαρά, ο ένας έχει λίγους και ο άλλους πολλούς μύκητες (fungus) από την υγρασία. Θα ήθελα να τους επισκευάσω επειδή ήταν του πατέρα μου. Τώρα αν θα τους χρησιμοποιήσω με κάποιον adapter πάνω στην A9/A7RIII θα δείξει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  23. Daytime Dreamer

    Καλος οδοντιατρος

    Ξεβάφω πάλι το θέμα μιας και θα είμαι για μια εβδομάδα κάτω Αθήνα τέλη Ιανουαρίου Σκέφτομαι να αλλάξω μερικά άσπρα σφραγίσματα που έχω γιατί έχουν αποχρωματίσει και γιατί τα νιώθω κάπως παράξενα τα δόντια αυτά. https://sites.google.com/site/odontiatrossamou/enemerotiko-yliko/aisthetike-odontiatrike/sphragisma-dontiou-aspro Εδώ ο τύπος ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί ρυτίνες 3M που είναι από τις καλύτερες. Ξέρουμε αυτή την στιγμή ποιές είναι οι top ρητίνες για άσπρα σφραγίσματα; Καλό 2016 by the way!
  24. Daytime Dreamer

    Καλος οδοντιατρος

    Προσπαθώ να σου στείλω πμ αλλά είσαι full μάλλον. Θα είμαι Αθήνα για μερικές μέρες και έλεγα να περάσω
  25. Daytime Dreamer

    Καλος οδοντιατρος

    Τον πληρώνεις σε hardware ή σε euro? Το μισό καλός να είναι από τον τρόπο που τα εξηγεί, θα μαμεί και πάλι. Έχω οδοντίατρο στην Ελλάδα αλλά θα πάω στον Wacko γιατί κάτι μου λέει ότι όντως πρέπει να κάνει καλά την δουλειά του και είμαι πολύ ψείρας με τα δόντια μου.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.