Jump to content



DREMEL


GVC

Recommended Posts

Καλισπέρα σας!Ρε παίδες έχω πάρει ένα dremelάκι για να το δουλέψω σε κάποια "τροποποίηση" πάνω στο κουτί μου.Οι δίσκοι κοπής όμως δεν "φτουράνε".Το εδωσα σε ένα φίλο να κάνει την ******ική χρήση του και μου είπε ότι για να κόψει ένα παράθυρο χρειάστικε 5 δίσκους.Μήπως ξέρετε κανένα δίσκο κοπής πιό αξιόπιστό,πιο ανθεκτικό.Αν και να σημειώσω,επέιδή ασχολούμε με το μέταλλο,ότι αυτό που προσφέρει η dremel για δίσκο κοπής έγω το χαρακτήρισα σα λειαντικό και με αποδείξεις.Το έχω δει σε μικροσκόπιο από τι υλικό είναι!!

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img214.imageshack.us/img214/6596/puppetjk4.th.jpg' alt='puppetjk4.th.jpg'>

Link to comment
Share on other sites

Η dremel βγαζει ποικιλια δισκων . Οι λεπτοι δισκοι (και φθηνοι ταυτοχρωνα) θελουν πολυ προσοχη και εμπειρια για να μπορεσεις να κοψεις δυσκολα αντικειμενα .

Μπορεις να πας να αγορασεις απο καταστηματα με εργαλεια (που εχουν και dremel) πιο χοντρους δισκους . Υπ'οψιν οτι πληρωνεις οτι παιρνεις . Επισης , στο practiker εχει απο τις καλυτερες τιμες σε δισκους κοπης dremel .

Τονιζω ... ΜΗΝ παρεις καποιας αλλης μαρκας πιο φθηνη , γιατι παλι θα σου σπαει κλπ .

Link to comment
Share on other sites

Οι επιλογές σου είναι δύο.

Πρώτον παίρνεις τους αυθεντικούς που βγαίνουν κοντά στο ευρώ ο ένας. Είναι απλά οι πλέον ανθεκτικοί.

Δεύτερον αν είσαι τυχερός και βρεις παίρνεις το ξύλινο κουτάκι με τα πολλά εξαρτήματα, εκ Κίνας προερχόμενα , το οποίο περιέχει αι δίσκους κοπής ενισχυμένους. Όχι τόσο ανθεκτικούς όσο οι αυθεντικοί αλλά σίγουρα αρκετά ανθεκτικούς για να είναι ΚΑΡΑvalue for money.

Έχοντας αγοράσει και τα δύο ,πάντα προτιμώ να παίρνω καβάτζα από τα ξύλινα κουτάκια, ακόμη και αν μόνο χρησιμοποιώ τους ενισχυμένους δίσκους κοπής....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.