Jump to content



Ανάλυση 1366x768


beisnikos_spi

Recommended Posts

Χαίρετε παιδιά. Έχω την εξής απορία. Υπάρχουν τηλεοράσεις HD οι οποίες παίζουν σε ανάλυση 1366x768. Αν συνδεθεί ένα PlayStation 3 σε μια τέτοια τηλεόραση το οποίο βγάζει αναλύσεις 1280*720 και 1920*1080 τί γίνεται? Χάνεται ποιότητα?

Link to comment
Share on other sites

Χαλια δεν θα ειναι αλλα οχι σιγουρα το καλυτερο που προβλεπει η τεχνολογια αυτη.

Παρολα αυτα θα εισαι ικανοποιημενος ακομα και με 720p (1366Χ768) καθως μιλαμε για HD σημα που ειναι πολυ καθαρο και ποιοτικο. Το hd σημα ειτε με αναλυση 1920 ειτε με 1366 δεν εχουν τραγικες διαφορες.

Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα.. Ε ας μην είμαστε και πλεονέκτες, δεν είμαστε Ωνάσηδες για να πάρουμε και κάτι τέτοιο! Τώρα θα μου πείτε έδωσες τόσα λεφτά να πάρεις Ps3? Ε, πρώτα το Ps3 και η TV ας περιμένει! :p

Anyway ευχαριστώ για τις πληροφορίες παίδες.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά σας έδωσα αυτή την ανάλυση επειδή έχω μπανίσει μια Philips. Θα βυσματωθώ τρελά γι αυτό κοιτάω εκείνη και δεν κοιτάω καμια Samsung α γουστάρουμε. Ας μην τα θέλουμε κ όλα δικά μας! :Ρ

offtopic PS: Αυτό ήταν το 600οστό πόστ μου!

Link to comment
Share on other sites

Αυτες που γραφεις ειναι οι λεγομενες hd ready οι οποιες ειναι μια χαρα τηλεορασεις,και παιζουν και καλυτερα τηλεοραση με απλο σημα pal απο τις true hd.Αν η philips που εχεις δει ειναι pixel plus III λεει πολλα,αν οχι παρε την sharp που σου γραφει ο φιλος ποιο πανω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.