Jump to content

Για NEW PC και εγώ........

»A«DrUnKenSTeiN

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κατ'αρχήν θα ήθελα να πώ ένα "καλώς σας βρήκα" σαν νέο μέλος του forum.Ελπίζω να τα πάμε καλά κ να βοηθηθούμε στο μέλλον.(είδα καλό κλίμα σε άλλα threads κ μου έκανε πολύ καλή εντύπωση-όπως κ οι απαντήσεις που δόθηκαν-.Εχω πολύ ψάξιμο ακόμη στο forum to do :) )

Νέο PC λοιπόν γύρω στα 1300ε.Προτάσεις για αλλαγές στην σύνθεση;Ευχαριστώ όλους που θα μπούν στον κόπο να απαντήσουν.

ΚΟΥΤΙΑ - CASES NZXT LEXA MIDI TOWER ALUMINIUM - BLACK/SILVER

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU INTEL CORE 2 DUO E6850 3.00 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX

ΜΝΗΜΗ RAM G.SKILL DDR2 2GB (2X1GB) PC6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Για mobo δεν είμαι σίγουρος ακόμα 650i ή p35? Προτάσεις;Το p35 δεν υποστηρίζει sli(δεν ξέρω σίγουρα αν θα το χρειαστώ) το

650i πάλι νομίζω πως δεν υποστηρίζει πάνω από 800αρες μνήμες.Χμμμ:confused:

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ GAINWARD BLISS 8800GT 512MB PCI-E RETAIL (καλύτερη από 8800gts σε διάφορα review-πολύ κοντά στην 8800gtx κ πολύ καλή τιμή)

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ WESTERN DIGITAL RAPTOR 76gb 10000RPM SATA

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA2

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ HEROICHI COUGAR 600W RETAIL

DVD RECORDER NEC DVD+/-R/RW AD-7170S 18X SATA BULK WHITE DOUBLE LAYER x2

καλως ηρθες στην παρεα!:001:

μια χαρα μου φαινεται...

τι οθονη εχεις ή θα εχεις?

η χρηση του pc θα ειναι απο ολα ετσι?

πχ παιχνιδια ιντερνετ κτλ ε?

Crt samsung 17αρα αν κ παζαρεύω κ ενα 19αρι LG από φίλο.Gaming = UT3.Και απ'όλα τα άλλα γενικής χρήσης(internet,media etc etc).

Νομίζω ότι για την χρήση που το θες είναι άριστο configuration.

Μικρή (πολύ μικρή) ένσταση για την Gainward. Θα πρότεινα μια 8800gt άλλου κατασκευαστή αν βρεις ή ίσως να περίμενες λίγο να έρθουν και άλλες κάρτες 8800gt γιατί σίγουρα θα βγούν factory overclocked εκδόσεις...

Ως τώρα την εχω βρεί απο gainward,twin tech k evga(στην φοτο μοιάζει πολύ με την superclocked έκδοση αν κ στα spex την δείχνει σαν κανονική GT)Ποιά όμως ειναι best από κατασκευή δεν ξέρω.:017:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=1030736

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=1030736

Δεν είναι η overcloked τελικά.Αν κ μοιάζουν.(Απ'το box κατάλαβα την διαφορά αν κ τα 2 boxes look the same εκ πρώτης όπσεως)

Η twin tech no reviews found κ no φοτο.

Gainward review http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3904&Itemid=40

Nομίζω ότι η αγορά του C2D δεν είναι σωστή κίνηση ..... από εμένα λοιπόν QUAD 6600....και μαζί με την abit ip35 pro είναι θάνατος.....φυσικά το sli το ξεχνάς...

ρίξε και μια ματιά εδώ ... είχα περίπου τις ίδιες ανησυχίες

Nομίζω ότι η αγορά του C2D δεν είναι σωστή κίνηση ..... από εμένα λοιπόν QUAD 6600....και μαζί με την abit ip35 pro είναι θάνατος.....φυσικά το sli το ξεχνάς...

ρίξε και μια ματιά εδώ ... είχα περίπου τις ίδιες ανησυχίες

Να πάρω τον quad και να τον κάνω ο/c με λίγα λόγια.Ομολογώ πως απο o/c δεν είμαι και πολύ σχετικός.Έχω σκοπό να το αλλάξω αυτό αλλά το φοβάμαι λίγο σε new pc.(Γι'αυτό ειπα μάλλον όχι στον cabrinha).Έχω ακούσει πως ο quad 6600 easy clockαρει στα 3.0gh .Υπάρχει noob guide κάπου;Από extra cooling τι θα χρειαστεί;Που είναι ο Αtari ST μου που δεν με τυρανούσε(είχα κ pc emulator back then=Pc_ditto :045: :p )

Quad και απο εμενα, εγω τον αγορασα χθες, τωρα ειναι στα 3.6Ghz ανετοτατα και παει και παραπανω με ψαξιμο.

ψυξη μια infinity ειναι must. Η δικια μου κραταει τον q6600 @ 3.6 με 1.46v στα 25idle Και 42 full load.

Ετσι έτσι όπως τα λέει ο panoc .....Οσο για τον οδηγό πάρε εσύ και εδώ είμαστε !!!!!!!!! :014: :014: :056: :056: :056: :056: :056: :033: :033:

Scythe Cooler Infinity ?Με βάλατε σε σκέψεις κύριοι.Sounds nice κ θέλω να μάθω από clockarisma.Still θα χρειαστώ πολύ step by step guide.Αν κάψω κάτι την πάτησα(no money down) Σαφώς ότι απόφαση πάρω =ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Κ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME COOLER Εχω διαβάσει καλές κριτικές για αυτήν.Αξίζει?Υπερβολή ίσως?

Με βάλατε σε σκέψεις κύριοι.Sounds nice κ θέλω να μάθω από clockarisma.Still θα χρειαστώ πολύ step by step guide.

1)Αν δέν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά....

2)Αν έχεις όρεξη για διάβασμα....

Ξεκίνα για αρχή.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=114824

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=147164

Για τα υπόλοιπα...εδώ είμαστε.

Καλωσήρθες στο φόρουμ.

Σας ευχαριστώ όλους.Τελικά θα πάω quad κ περιμένω απάντηση από e-shop για την ABit ip35pro(not available in site).Απο cooling (κάτι από e-shop) τι μου προτείνετε?

THERMALTAKE CL-P0310 BIG TYPHOON 120 VX ισως?

SCYTHE SCINF-1000 MUGEN CPU COOLER ?????

Κάποια άλλη??????????????????

Tην big TT120VX την έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ........

Tην big TT120VX την έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ........

THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME COOLER για αυτή τι λες?Με ένα extra fan?

Δεν ξέρω ακόμα για mobo (αν υπάρχει η ABit ip35pro στο e-shop-θα τα προτιμούσα ολα από ένα μαγαζί-e-shop point Κατερίνη + μοντάρισμα etc)Για την ASUS P5K-E/WIFI-AP τι λες?

G.Skill η CRUCIAL BL2KIT12864AL804 BALLISTIX TRACER 2GB (2X1GB) PC6400 DDR2 800MHZ

Έχω λιώσει όλη μέρα να διαβάζω reviews etc etc etc :100:

Για 1:1 με τον quad θα φτάσεις ΜΑΧ 450 με αέρα ...

οπότε όποιο κιτ και να πάρεις θα τα έχεις ..

όσο για τα g skill τα πήρε ο decilcry και θα μπορεί να σου πει με σιγουριά εντός των ημερών ..

πάντως ακόμα και τα crucial..αρχίζουν να κάνουν νερά ...

όσο για την ψύχτρα και αυτή είναι σούπερ..

Πρόσεξε ο quad να είναι g0 !!!!!!!!

αυτά τα λίγα προς το παρών

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.